Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Ce să adaugi în cafeaua de dimineaţă, ca să arzi calorii toată ziua

Publicat:

Cafeina iți stimuleaza metabolismul dimineața, iar consumul moderat te ajuta sa iți pastrezi sanatatea inimii și te protejeaza de multe boli.  

Pentru a spori aceste beneficii, poți adauga doar trei ingrediente, care te vor ajuta sa arzi rapid caloriile. Adauga acest amestec in cafeaua de dimineața, pentru a slabi: o lingurița de scorțișoara; ¾ ceașca de ulei de cocos (aproximativ 335 ml); ½ ceașca de miere proaspata (aproximativ 125 ml), potrivit divahair.ro.

Amesteca toate ingredientele pana se combina și depoziteaza-le intr-o cana acoperita sau intr-un borcan. Adauga la cafeaua

Citeste articolul mai departe pe rtv.net…  

Sursa articol: rtv.net


Stiri pe aceeasi tema

Dulceața de cireșe amare. Rețeta deliciului care va cuceri intrega famile. Mod de preparare

16:25, 27.05.2024 - Cireșele amare sunt considerate superalimente, de catre specialiștii in nutriție pentru ca sunt bogate in nutrienți. Au un conținut ridicat de vitaminele B1, B2, B6, vitaminele A, C, E si PP. Mai gasim și minerale si oligoelemente precum fier, potasiu, calciu, fosfor, magneziu, cupru, zinc sau cobalt. In…

Ce sa amesteci in cafeaua de dimineata ca sa slabești vazand cu ochii

11:16, 22.05.2024 - Cafeaua este una dintre cele mai populare bauturi la nivel mondial și este apreciata nu doar pentru gustul sau placut, dar și pentru diversele sale beneficii pentru sanatate. Cafeina poate accelera metabolismul și a fost asociata cu imbunatațirea performanței in exerciții fizice prin creșterea mobilizarii…

Ingredientul secret din cafeaua de dimineața care te va ajuta sa slabești de la o zi la alta

00:05, 21.05.2024 - Oamenii de știința au descoperit un secret ascuns in cafeaua de dimineața, care are puterea de a ajuta la pierderea kilogramelor in plus. Din ce in ce mai multe studii au demonstrat ca adaugand un anumit ingredient in cafeaua de dimineața, rata metabolismului poate crește dramatic.Cafeaua este unul…

Cafeaua și sportul: cum te poate ajuta o ceașca de cafea in performanța sportiva

13:05, 20.05.2024 - Cafeaua nu este doar o bautura energizanta de dimineața, ci un adevarat aliat pentru sportivi. Dovezile științifice susțin eficacitatea consumului de cofeina in imbunatațirea exercițiilor de anduranța de mare intensitate, eforturilor explozive și de mare intensitate, exercițiilor de rezistența, sporturilor…

Este in regula sa consumi doar banane la micul dejun?

11:31, 15.05.2024 - Mulți oameni mananca banane la micul dejun, datorita portabilitații lor și prețului scazut. Cu toate acestea, unele persoane se intreaba daca bananele sunt o opțiune buna pentru masa lor de dimineața. Rachael Ajmera, dietetician, raspunde la aceasta intrebare in publicația Healthline. Sunt bananele…

Cand poți manca dulciuri fara sa te ingrași. Trucul care te va ajuta sa te delectezi cu bunatați fara sa adaugi kilograme in plus

23:21, 10.05.2024 - Mancarea de dulciuri este unul dintre cele mai mari temeri ale oamenilor care incearca sa mențina o dieta sanatoasa. De fapt, mulți dintre noi simțim ca nu putem renunța la bunatațile pe care le indragim, in special in ceea ce privește dulciurile. Dar, conform specialiștilor, exista un secret pentru…

Care sunt avantajele de a purta parfum in fiecare zi pentru barbați

10:05, 01.05.2024 - V-ați gandit vreodata cat de puternic poate fi un parfum? Parfumurile pentru barbați nu adauga doar un miros placut, ci au și un impact semnificativ asupra starii de spirit, a increderii personale și a starii generale de bine.Parfumul nu este o descoperire noua; multe texte antice și sapaturi arheologice…

Mucenici pufoși din aluat de cozonac, delicioși și foarte aromați. Rețeta din Moldova

20:55, 07.03.2024 - Ziua de 9 martie este cunoscuta ca ziua de mucenici sau ziua de macinici, in calendarul popular. In amintirea celor 40 de mucenici din Sevastia, in zona Moldovei se pregatesc cornuri pufoase din aluat de cozonac, impletite și modelate sub forma cifrei 8.Dupa coacere, sunt glazurate cu miere și presarate…


Ce parere ai despre aceasta stire?