Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Ce nu înțeleg încă medicii despre COVID-19. Boala trombotică, un factor agravant sau un efect al infectării?

Publicat:

Boala cauzata de noul coronavirus ar putea predispune pacientii la boala trombotica, venoasa sau arteriala, arata un amplu studiu deja redactat și care care va fi publicat zilele acestea in JACC ( de Cardiologie).COVID-19, sindromul respirator viral cauzat de noul coronavirus SARS-CoV-2, poate predispune pacientii la boala trombotica, din cauza mai multor efecte ale infectiei, adica: inflamatia excesiva, activarea plachetara, disfunctia endoteliala si staza (oprirea sau incetinirea circulatiei sangelui in anumite parti ale corpului).In plus, multi dintre pacientii care…

Citeste articolul mai departe pe libertatea.ro…  

Sursa articol: libertatea.ro


Stiri pe aceeasi tema

REPUBLICA CEHA A INTERZIS HHC. EI SPUN CA ESTE DOAR TEMPORAR.

00:16, 12.04.2024 - Guvernul ceh incearca sa rezolve problema lipsei de reglementare a HHC prin trecerea canabinoidului sintetic pe lista substanțelor interzise care creeaza dependența. Potrivit presei cehe, produsele care conțin HHC, cum ar fi uleiurile, dulciurile sau rezervele pentru vaporizatoare, ar putea fi cumparate…

Nissan vrea sa-si majoreze vanzarile globale cu un milion de vehicule

10:25, 26.03.2024 - Nissan Motor a anuntat luni ca va lansa 30 de noi modele pana in anul fiscal ce se incheie in martie 2027 si vrea sa-si majoreze vanzarile globale cu un milion de vehicule, in timp ce reduce costurile pentru a imbunatati profitabilitatea si dezvolta baterii mai puternice, transmit AP si Reuters, informeaza…

UBB Cluj-Napoca are cea mai performanta platforma de imagistica din Europa de Est. „Sunt cateva zeci in lume“

17:20, 15.03.2024 - Universitatea Babeș-Bolyai din Cluj-Napoca folosește, in cadrul Platformei INSPIRE, un aparat de imagistica cu 7 Tesla de 8 milioane de euro. Este singurul astfel de aparat intre Polonia și China, fapt care permite cercetatorilor clujeni sa colaboreze cu universitați de top precum Harvard.

Avertisment SEVER pentru barbații care utilizeaza steroizi anabolizanți. Urmarile pot fi grave și iremediabile - STUDIU

10:36, 13.03.2024 - AAS sunt folosiți tot mai des de barbații tineri pentru creșterea masei musculare.  Se estimeaza ca peste 6% din populația globala masculina folosește vs. sub 2% in populația feminina. Utilizarea este crescuta in Europa, America de Nord, Australia și Noua Zeelanda, Brazilia, Orientul Mijlociu, dar scazuta…

Avertisment SEVER pentru barbații care utilizeaza steroizi anabolizanți. Urmarile pot fi grave și iremediabile - STUDIU

20:25, 12.03.2024 - AAS sunt folosiți tot mai des de barbații tineri pentru creșterea masei musculare.  Se estimeaza ca peste 6% din populația globala masculina folosește vs. sub 2% in populația feminina. Utilizarea este crescuta in Europa, America de Nord, Australia și Noua Zeelanda, Brazilia, Orientul Mijlociu, dar scazuta…

Hanoi, orașul cel mai poluat din lume. Dar nici Bucureștiul nu se simte prea bine!

00:10, 06.03.2024 - Hanoi este cel mai poluat oraș al lumii, potrivit unui clasament in care capitala Romaniei ocupa locul al 35-lea cu indicele 75, care corespunde unei poluari atmosferice moderate, transmite Reuters. Ca Hanoiul este cel mai poluat oraș al lumii se vede: strazile și cladirile sunt sufocate de smog, vizibilitatea…

Unul din doi tineri gata sa plece din Franța!

16:15, 23.02.2024 - Mai mult de unul din doi tineri francezi este gata sa plece din țara lor, arata un sondaj OpinionWay pentru E conomieMatin și Taiga.  Cercetarea arata ca majoritatea (54%) dintre tinerii francezi cu varsta cuprinsa intre 18 și 24 de ani sunt hotarați sa paraseasca Hexagonul din cauza climatului politic…

Medicament contra colitei ulcerative, aprobat de Comisia Europeana

23:15, 20.02.2024 - Comisia Europeana a aprobat un medicament al companiei Pfizer destinat tratamentului pacienților diagnosticați cu colita ulcerativa. Este vorba despre medicamentul Velsipity,  susținut inca din decembrie de experții Agenției Europene a Medicamentului. Noua molecula poate fi folosita in cazul pacienților…


Ce parere ai despre aceasta stire?