Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Ce notă a primit la naștere fiul lui Haziran și al lui Luis Gabriel. Nu a luat 10 și nici 9: "A avut cordonul..." / FOTO

Publicat:

Haziran a devenit mama pentru prima data in urma cu cateva saptamani, astfel ca de atunci radiaza de fericire, insa totodata, spre surprindere tuturor, a venit cu detalii la care nimeni nu se aștepta despre ziua in care a nascut. Iubita lui a dezvaluit ce nota a luat, de fapt, fiul ei la naștere! Nu, nu a luat nici 10 și nici 9!

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Cu ce boala de piele se confrunta soția lui Luis Gabriel. Haziran se lupta cu aceasta problema și cand era insarcinata: „Trece și reapare” / VIDEO

17:56, 28.05.2024 - Soția lui Luis Gabriel se confrunta cu o boala de piele. Haziran a dezvaluit pe rețelele de sociaizare ca se lupta cu aceasta problema și pe vremea cand era insarcinata. Cum se simte partenera artistului și cum se manifesta afecțiunea.

Luis Gabriel și Haziran, blocați in Dubai, din cauza ploilor puternice. Au incercat de trei ori sa se intoarca in țara: „Zborurile se tot amana...”

20:01, 19.04.2024 - Au plecat intr-o vacanța, dar s-au trezit in mijlocul furtunii din Dubai. Luis Gabriel și Haziran au postat, in urma cu cateva zile, imagini de acolo cu strazile inundate. Cei doi au incercat sa se intoarca acasa, dar fara succes.

Cat de mult a crescut fiul celebrului artist Luis Gabriel. In ce ipostaze adorabile a fost micuțul surprins de mama lui, Haziran

16:26, 14.04.2024 - Luis Gabriel și Haziran se mandresc cu un baiețel adorabil. Joseph Luis Tiago a inceput sa vorbeasca și sa mearga. Imaginile adorabile cu micuțul au induioșat inimile fanilor. Iata cat de mult a crescut.

Știrile Antena Stars. Cum petrece Antonia de ziua ei de naștere. Ce cadou a primit de la Alex Velea. Declarații exclusive: „Exact pe placul meu”

16:31, 12.04.2024 - Antonia este sarbatorita zilei. Artista a implinit astazi 35 de ani și spune ca și-a dorit ceva diferit pentru ziua de naștere din acest an, asta pentru ca iși dorește sa petreaca mai mult timp alaturi de familie.

STUDIU Derivat de ketamina administrat dupa naștere poate reduce riscul de depresie postpartum

14:16, 11.04.2024 - Jumatate dintre ele au primit o injecție de esketamina la 40 de minute dupa naștere, iar cealalta jumatate a primit un placebo. The post STUDIU Derivat de ketamina administrat dupa naștere poate reduce riscul de depresie postpartum first appeared on Informatia Zilei .

A marcat al doilea gol la naționala și a primit un mesaj special: „Cu tine, totul pare ușor”

10:15, 28.03.2024 - Endrick (17 ani), atacantul lui Real Madrid, a primit un mesaj special de la iubita lui, Gabriely Miranda (20), dupa ce a marcat pentru Brazilia in poarta Spaniei, scor 3-3. Endrick e pe val, și pe teren și in afara lui. A marcat al doilea gol la naționala in poarta Spaniei, dupa ce primul venise pe…

(doc) Averea și veniturile bașcanei Gagauziei: Evghenia Guțul a primit peste 24 mii euro și aproape 300 mii lei „la zile de naștere și cumetrie”

18:30, 20.03.2024 - Bașcana Gagauziei, Evghenia Guțul, a depus declarația de avere și interese personale, la Agenția Naționala de Integritate (ANI). Potrivit datelor indicate in declarație, guvernatoarea are in proprietate un apartament de 300 de mii de lei, doua autoturisme, iar in 2023, a obținut venituri de peste 24…

Aniversare atipica pentru iubita lui Victor Slav. Selina iși sarbatorește ziua de naștere in Asia Express. Ce a aparut pe contul ei

13:26, 19.03.2024 - Anul acesta, iubita lui Victor Slav iși sarbatorește ziua diferit. Selina este impreuna cu partenerul ei in Asia Express. Cei doi au pornit in aventura de pe Drumul Zeilor la finalul lunii martie.


Ce parere ai despre aceasta stire?