Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Ce înseamnă când verși din greșeală cafeaua. Este de bine sau de rău?

Publicat:

Orice țara, etnie și cultura are cateva obiceiuri, superstiții și mituri care au fost transmise din moși-stramoși și pe care lumea le considera cat se poate de adevarate. Ei bine, exista superstiții și legate de cafea, mai ales de varsatul ei din greșeala. Iata ce inseamna cand verși cafeaua din greșeala. Vezi daca este semn de bine sau de rau.

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Anunțul facut de Gigi Becali la miezul nopții dupa gafa lui Tarnovanu din meciul Sepsi-FCSB: „Cum sa ieși așa? Ai doi metri. Inseamna ca nu vede bine”

12:50, 25.04.2024 - FCSB a ratat șansa de a deveni campioana miercuri seara, dupa ce a obținut doar o remiza in deplasare, la Sepsi Sfantu Gheorghe. O gafa a portarulului lui GSP, Ștefan Tarnovanu, l-a iritat pe Becali.

Iohannis: „In unele zone nu s-a ințeles ce inseamna intrarea Romaniei in Air Schengen. Voi avea o discuție serioasa cu ministerele”

20:10, 17.04.2024 - Președintele Romaniei, Klaus Iohannis, a declarat miercuri seara, inaintea participarii la Consiliul European de la Bruxelles, ca „in unele zone nu s-a ințeles ce inseamna intrarea Romaniei in Air Schengen” și ca va avea o discuție serioasa cu ministerele pentru a gasi soluții diplomatice.

Amna, declarații in lacrimi la TV. Cum se descurca in rolul de mama singura, dupa ce a divorțat: „Ce meritam, aia primim”

16:56, 09.04.2024 - Amna, cunoscuta cantareața, a vorbit intr-un interviu emoționant despre singuratate, dar și cum s-a schimbat viața sa dupa divorțul de tatal fiului ei. Iși crește singura copilul, dupa desparțirea care a avut loc dupa 9 ani de casnicie.In anul 2019 s-a aflat ca Amna a divorțat de Cristi Mușat, dupa…

Cum torni lapte in cana de cafea, fara sa verși pe alaturi. Gestul elegant care te salveaza din situații stanjenitoare

14:45, 04.04.2024 - Ce poate fi mai enervant și rușinos sa fii in public și sa verși lapte pe masa. Puțini știu cum sa il toarne dintr-un alt recipient in cana, fara sa dea pe alaturi. Iata cele mai utile și elegante trucuri, cu care nu vei da niciodata greș. Cum pui corect lapte in cafea Cafeaua este […] The post Cum…

Ministrul Cercetarii: Postasii sunt la munca. In medie vor creste salariile nete cu 350-400 de lei. Impact bugetar de peste 50 de milioane de lei, din optimizarea activitatilor companiei

16:55, 03.04.2024 - „Au fost discutii intense. Era o situatie hilara. Nu fusese semnat contractul colectiv de munca. Pe de alta parte era peste 3 milioane de pensionari care nu stiau cand le ajung pensiile. Concluzia e una simpla – aseara am semnat contractul colectiv de munca, valabil inca un an si jumatate, am setat…

LIVE TEXT - Razboi in Ucraina - Zelenski susține ca Ucraina risca sa se retraga fara ajutorul SUA

08:21, 30.03.2024 - Forțele ucrainene vor trebui sa cedeze mai multe teritorii Rusiei daca ajutorul militar american nu va sosi in curand, a avertizat președintele Volodimir Zelenski, intr-un apel catre Congres pentru a aproba un pachet de ajutor de mai multe miliarde de dolari.Zelenski a avertizat ca lipsa ajutorului…

Politico: „Faptul ca Moscova va folosi atacul in scopuri politice nu inseamna ca a fost o operațiune sub steag fals”

14:50, 24.03.2024 - Atacul terorist de la Moscova aduce aminte de controversatele explozii din Rusia care au justificat cel de-al doilea razboi cecen, de atacul de la teatrul Bataclan din Paris, dar și de relația complicata a Rusiei cu ISIS. Politico arata, intr-o analiza, ca Putin va folosi politic incidentul.

Ce inseamna, de fapt ‘a agrea’. Nu trebuie folosit pentru a descrie o intelegere, este o mare greseala

22:10, 03.02.2024 - Orele de limba romana sunt extrem de importante pentru fiecare dintre noi. Cu toate astea, și spre surprinderea multora, anumite cuvinte sunt folosite in mod greșit, diluand, de fapt, adevaratul sens al acestora. Este și cazul de fața. Așa ca, ne-am gandit sa explicam ce inseamna, de fapt ‘a agrea’.


Ce parere ai despre aceasta stire?