Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Ce genuri de muzică ascultă românii. Sondaj INSCOP: Manelele, abia pe locul 4

Publicat:

Ce genuri de muzica asculta romanii. Sondaj INSCOP: Manelele, abia pe locul 4 Romanii asculta preponderent muzica populara, iar manelele sunt pe locul 4, dupa muzica clasica, arata datele unui sondaj INSCOP realizat in perioada octombrie-noiembrie 2023. Preferința romanilor pentru muzica populara a scazut ușor in ultimii zece ani (de la 49,7% la 47,3%), dar ramane de departe cel mai indragit gen muzical. In același timp, fanii manelelor […] Citește Ce genuri de muzica asculta romanii. Sondaj INSCOP: Manelele, abia pe locul 4 in Alba24 .

Citeste articolul mai departe pe alba24.ro…  

Sursa articol: alba24.ro


Stiri pe aceeasi tema

Sondaj INSCOP - Unde petrec romanii de 1 Mai

09:06, 01.05.2024 - Peste 65% dintre romani petrec ziua de 1 Mai acasa, cu familia, conform unui sondaj realizat de INSCOP la comanda News.ro. Mai putin de 4% dintre cei chestionati aleg sa mearga la mare de 1 Mai.

Romanii cred ca țara noastra merita sa intre total in Schengen, dar ca unele state blocheaza aderarea din motive economice (sondaj)

07:40, 26.04.2024 - Aproape doua treimi dintre romani cred ca tara noastra a indeplinit toate criteriile pentru admiterea cu granitele terestre in Schengen, dar unele state europene blocheaza primirea Romaniei din motive economice, conform unui sondaj realizat de INSCOP la comanda News.ro.

O surpriza de bun augur: PNL are aproape 27% in ultimul sondaj INSCOP!

21:11, 24.04.2024 - Cu aceste date proaspete din domeniul politic, intram in culisele unei noi realitați electorale, reflectate de un sondaj INSCOP care arunca lumina asupra intenției de vot pentru alegerile locale. Pe scena politica romaneasca, unde fiecare procent conteaza și fiecare cifra este un element al puzzle-ului…

Sondaj INSCOP. Cum voteaza romanii pentru consiliile locale: PSD - pe prima poziție, urmat de PNL și AUR

10:45, 24.04.2024 - PSD este creditat cu 28,4% din intentiile de vot la alegerile pentru consiliile locale, PNL cu 26,7%, AUR cu 14,4%, Alianța Dreapta Unita cu 10,8% și UDMR cu 5,3%, conform unui sondaj realizat de INSCOP la comanda News.ro, in luna aprilie.

Sondaj INSCOP: Romanii, tot mai pesimiști cu privire la viitorul țarii. Care sunt principalele motive de ingrijorare

09:55, 22.04.2024 - Foto – Shutterstock Doar 30,8% dintre romani cred ca in Romania lucrurile se indreapta intr-o directie buna, procentul fiind in crestere fata de acum 10 ani, dar si fata de acum o luna, conform unui sondaj realizat de INSCOP la comanda News.ro . Pentru o treime dintre romani, cea mai importanta sursa…

Ce este astmul sever și care sunt simptomele cele mai intalnite. Viața cu astm: de unde ne informam

23:00, 19.03.2024 - Ce este astmul sever și care sunt simptomele cele mai intalnite. Viața cu astm: de unde ne informam Astmul sever este o forma grava de astm care poate afecta semnificativ calitatea vieții și poate fi potențial periculos pentru sanatatea persoanei care sufera de aceasta. Astmul sever se caracterizeaza…

Sondaj INSCOP: Dragobete sau Valentine's Day? Ce prefera romanii in 2024

11:25, 14.02.2024 - Peste jumatate dintre romani obișnuiesc sa sarbatoreasca Sfantul Valentin sau Dragobetele, arata un sondaj de opinie realizat de INSCOP Research la comanda News.ro, in luna ianuarie 2024. Unii prefera chiar sa celebreze iubirea in ambele zile festive.

Sondaj INSCOP: Alegerile prezidențiale, cel mai important scrutin din acest an. Ce cred romanii despre comasare

10:00, 06.02.2024 - Cei mai mulți dintre romani (42,3%) cred ca alegerile prezidențiale sunt cele mai importante din acest an, iar 20,4% au indicat alegerile locale, potrivit unui sondaj INSCOP, la comanda News.ro. In cadrul cercetarii au fost masurate și opțiunile populației cu privire la comasarea alegerilor.


Ce parere ai despre aceasta stire?