Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Ce gateste Livia Graur (Prima TV) pentru Pasti

Publicat:

prepara pentru Pasti o reteta mostenita, de familie, un delicios curcan cu coniac, pe care ne-a impartasit-o. “ Nimeni la noi in familie nu se omoara dupa carnea de miel. Asa s-a ajuns ca de Pasti sa pregatim curcan, o reteta pe care o pregatea si strabunica mea si care a ajuns un fel de amprenta gastronomica a familiei. Poate fi o varianta extraordinara pentru traditionala friptura de miel. Este relativ usoara, secretul constand in timpul de coacere, aproape 6 ore. Asadar, e nevoie de morcovi si pastarnac, astfel incat taiati felii, sa creeze un pat confortabil pentru carne. Apoi,…

Citeste articolul mai departe pe agentiadepresamondena.com…  

Sursa articol: agentiadepresamondena.com


Stiri pe aceeasi tema

Cea mai buna reteta de salam de biscuiti. Iese fix ca in copilaria noastra, are gustul nostalgiei

10:01, 26.05.2024 - Deserturile copilariei noastre sunt simple, cu ingrediente putine, dar cu un gust aparte. Unul dintre cele mai iubite este cel explicat mai jos. Indiferent ca era preparat de bunica sau de mama, acesta facea furori la fiecare masa de sarbatoare. Asadar, aceasta este cea mai buna reteta de salam de biscuiti.…

Deliciu de primavara: mancare de fasole verde cu usturoi, roșii și marar. Rețeta, in doar cațiva pași simpli

11:21, 23.05.2024 - Ingrediente necesare pentru aceasta rețeta- 500 g fasole verde proaspata sau congelata- 3-4 roșii mari, coapte- 4-5 caței de usturoi- 1 ceapa medie- 2 linguri de ulei de masline- 1 legatura de marar proaspata- Sare și piper dupa gustCum se prepara mancarica de fasole verde cu usturoi, roșii și mararSpala…

Friptura de miel la cuptor cu arome mediteraneene. Reteta pas cu pas

17:55, 03.05.2024 - Va invitam sa descoperiti secretul unei fripturi de miel la cuptor cu arome mediteraneene, care va cuceri instant toate simturile.Asadar, pregateste te sa fii rasfatat de gustul inconfundabil al acestei delicatese si sa te bucuri de o experienta culinara de neuitat Iata reteta: Ingrediente: 1,5 kg carne…

Reteta pas cu pas a ciorbei de miel pentru sarbatorile de Paste

14:15, 03.05.2024 - Ciorba de miel este o specialitate culinara romaneasca preparata din sira, coastele si sau maruntaiele de miel. Se gasesc multe variatii in pregatirea ei in diferitele regiuni ale Romaniei in Moldova se prepara "borsul de miel" . Multe gospodarii casnice au propriile lor retete.Aceasta ciorba se pregateste…

Laptele condensat, minunea din bucatarie pe care puține gospodine il folosesc

22:51, 05.04.2024 - Iubești laptele? Ei bine, acesta este un adevarat dar al naturii, iar omenirea a știut sa il valorifice la maximum. De-a lungul timpului, din el am reușit sa obținem tot felul de alte produse, cum ar fi branza, smantana sau iaurtul. Dar la ce folosește laptele condensat? Cu siguranta ai auzit si tu…

Negresa cu bezea. Una dintre cele mai adorate prajituri, intr-o varianta delicioasa

10:55, 29.03.2024 - Rețeta de negresa este varianta romaneasca a rețetei americane de brownie. Diferența consta in textura mai pufoasa, fața de cea densa și lipicioasa a prajiturii din bucataria americana. Acest fapt se datoreaza adaosului de cacao in locul ciocolatei din rețeta originala.Acest desert cu cacao se prepara…

REȚETA DE POST: Painici cu „lapte” vegetal (VIDEO)

21:40, 18.03.2024 - Luni, 18 Martie a inceput Postul Paștelui. Acesta dureaza 48 zile, mai precis, pana in data de 4 Mai. Postul reprezinta abținerea de la anumite alimente, dar și pocaința, spovedania și pregatirea spirituala. Postul Mare reprezinta o perioada de pregatire spirituala, insa, pe langa spovedanie și pregatire…

Rețeta simpla de mousse de ciocolata devenita virala. Ai nevoie de doar doua ingrediente

16:26, 10.03.2024 - Rețeta pe care o vom prezenta in continuare presupune numai doua ingrediente de baza (oua, smantana), plus ingredientele tradiționale (zahar și ciocolata rasa pe deasupra). Vei crea astfel un desert ușor ca textura, dar sofisticat, cu mai multe arome de ciocolata. Secretul este sa echilibrezi perfect…


Ce parere ai despre aceasta stire?