Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Ce facem când se rupe o aluniţă. Explicaţia medicilor

Publicat:

Alunitele sunt tumori benigne, adica nepericuloase, alcatuite din melanocite, celulele ce contin pigmentul ce da culoare pielii si ochilor. Acestea pot aparea oriunde la nivelul pielii si pot fi si grupate. Ele se pot prezenta sub forma de pete sau excrescente in diferite tonuri de maro, de la foarte deschis la foarte inchis, aproape negru, rozaliu si chiar roscat.

Ce facem cand se rupe o alunita: mituri din popor

Pentru ca in popor umbla o vorba potrivit careia odata ce ai umblat la o alunita, ai starnit-o si ea se va transforma in cancer, foarte multi oameni se sperie atunci cand…

Citeste articolul mai departe pe adevarul.ro…  

Sursa articol: adevarul.ro


Stiri pe aceeasi tema

A venit in Romania medicul preferat al lui Pep Guardiola

13:31, 25.04.2024 - E cunoscut ca „Messi al medicinei sportive” pentru ca a operat unii dintre cei mai cunoscuți fotbaliști ai lumii. E preferatul lui Pep Guardiola și are grija de peste 230.000 de jucatori din Liga Spaniola. Intr-un interviu exclusiv pentru Digi24, ortopedul spaniol Ramon Cagut ne-a vorbit despre metoda…

Ce inseamna pentru Romania seria de cutremure din Turcia. Explicația unui fizician INFP

08:25, 21.04.2024 - Este alerta in Turcia, dupa ce o serie de cutremure de suprafața cu diverse magnitudini, cel mai puternic fiind de 5,6 Richter, au zguduit in ultimele zile regiunea Tokat, din centrul tarii. Mihail Diaconescu, fizician la Institutul National pentru Fizica Pamantului (INFP), a explicat la Antena 3 care…

Klaus Iohannis: „Romania condamna in cei mai fermi termeni atacul Iranului impotriva Israelului”

10:50, 14.04.2024 - „Romania condamna in cei mai fermi termeni atacul Iranului impotriva Israelului. Suntem in deplina solidaritate cu poporul israelian in aceste momente dificile. Facem apel la evitarea unei escalade regionale ulterioare”, a scris Klaus Iohannis pe platforma X. Citește și: Testare antidrog in școli. Cum…

VIDEO Transfagarasanul ar putea fi deschis in luna mai. Drumarii au inceput deszapezirea

09:25, 11.04.2024 - Transfagarasan ul ar putea fi deschis in acest an, chiar in luna mai, anunta DRDP Brasov. Drumarii au inceput, deja, deszapezirea drumului. DRDP Brasov anunta ca facem primele evaluari in vederea deszapezirii Transfagarașanului!. Drumarii brasoveni spun ca datorita cantitatii mici de zapada din acest…

Tezaurul romanesc de la ruși. Ce facem cu rezoluția?

06:35, 14.03.2024 - Europarlamentarul Eugen Tomac a declarat la B1 TV cu privire la Rezoluția care va fi votata in Parlamentul European privind tezaurul romanesc aflat in Rusia ca miercuri negocierile au fost coordonate de Traian Basescu in ideea de a mulțumi toate grupurile politice, Se va da un semnal politic puternic…

Bolile tiroidiene sunt boli frecvente la doamne. Romania este o tara deficitara in iod, motiv pentru care gusa este o boala nationala

12:30, 08.03.2024 - Medicul endocrinolog Diana Loreta Paun a explicat, joi seara, ca bolile tiroidiene sunt mai frecvente la femei si a subliniat ca Romania este o tara deficitara in iod, iar din acest motiv „gusa este o boala nationala”. „Bolile tiroidiene sunt boli frecvente la doamne. Romania este o tara cu…

Ministerul Agriculturii susține ca nu a elaborat nicio licența de import pentru produsele din Ucraina in 2024

12:40, 21.02.2024 - Ministerul Agriculturii si Dezvoltarii Rurale (MADR) nu a eliberat anul acesta nicio licenta de import pentru produse cu provenienta Ucraina, potrivit legislatiei in vigoare, astfel ca pana in prezent nu au fost realizate importuri in Romania de cereale ucrainene, potrivit unui comunicat al Ministerului…


Ce parere ai despre aceasta stire?