Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Ce este ventuza și cum te ajută să arăți mai tânără?

Publicat:

In incercarea zilnica de a reintroduce rutinele de ingrijire personala in ritmul alert al vieții, e timpul pentru minimizare, pentru reintoarcerea la remediile tradiționale, consacrate in timp, din medicina chineza. Astazi vom povesti despre ventuza, cea mai folosita și cu vechime terapie dintre toate terapiile alternative cu origini in China antica.

Citeste articolul mai departe pe viataverdeviu.ro…  

Sursa articol: viataverdeviu.ro


Stiri pe aceeasi tema

Ministrii Energiei din G7 au convenit inchiderea centralelor pe carbune din tarile lor pana in 2035

19:55, 29.04.2024 - ”Avem un acord pentru a inceta utilizarea carbunelui in prima jumatate a anului 2030… este un acord istoric”, a declarat ministrul britanic pentru Securitate Energetica si Net Zero, Andrew Bowie, conform unui videoclip postat pe X. Surse diplomatice italiene au declarat ca reuniunea s-a incheiat un…

Avertismentul unui oficial american: China ajuta Rusia sa realizeze „cea mai importanta expansiune militara din epoca sovietica”

09:40, 13.04.2024 - China ajuta Rusia sa realizeze „cea mai importanta expansiune militara din epoca sovietica si intr-un ritm mai crescut decat credeam ca este posibil" la inceputul razboiului din Ucraina, a avertizat vineri un inalt oficial american, relateaza AFP, potrivit Agerpres. 

Reacția Chinei la acuzația ca ajuta Rusia in razboiul din Ucraina: „China nu accepta nicio critica sau presiune in acest sens”

14:30, 10.04.2024 - China a declarat miercuri, 10 aprilie, ca respinge orice „critici sau presiuni" care vizeaza legaturile sale cu Rusia. Aceasta declarație vine dupa ce Statele Unite au avertizat ca vor trage la raspundere Beijingul daca Rusia reușește sa faca noi castiguri teritoriale in Ucraina, informeaza News.ro,…

SUA avertizeaza: China ajuta Rusia sa caștige razboiul cu Ucraina. Ii trimite echipamente și imagini de pe front (Bloomberg)

07:56, 07.04.2024 - Washingtonul si-a avertizeaza aliatii ca Beijingul isi intensifica sprijinul pentru Rusia, inclusiv prin furnizarea de informatii geospatiale, pentru a ajuta Moscova in razboiul sau impotriva Ucrainei, scrie Bloomberg.

Ginkgo biloba – ce este și cum te poate ajuta sa iți imbunatațești stilul de viața?

10:10, 31.03.2024 - Ginkgo biloba este o planta medicinala cu frunze distincte in forma de evantai, aparținand familiei Ginkgoaceae. Originara din China și utilizata de secole, aceasta planta este apreciata pentru proprietațile sale terapeutice remarcabile. Pe langa beneficiile cunoscute pentru imbunatațirea circulației…

Directorul CIA spune ca sprijinul Ucrainei ajuta Statele Unite sa controleze China

01:55, 12.03.2024 - In opinia lui William Burns, președintele chinez Xi Jinping nu se aștepta la acțiunile intreprinse de Kiev și Occident, in primul rand Statele Unite, dupa ce Rusia a lansat Districtul Militar de Nord.

China va ajuta la incheierea razboiului din Ucraina

13:40, 04.03.2024 - Reprezentantul special al guvernului chinez pentru Afacerile Eurasiatice, Li Hui, a vizitat Moscova in cadrul celei de-a doua runde de diplomație de naveta in curs pentru a ajuta la rezolvarea crizei ucrainene. Li Hui a purtat discuții cu ministrul adjunct de Externe al Federației Ruse Mihail Galuzin,…

Razboi in Ucraina, ziua 721. UE se pregatește sa sancționeze, in premiera, companii din China care ajuta industria rusa de armament

19:35, 14.02.2024 - Razboi in Ucraina, ziua 721. Un spital și un bloc cu cinci etaje din estul Ucrainei au fost lovite de rachetele lansate de ruși. Atacul a avut loc pe parcursul nopții. Trei persoane au murit și cel puțin 13 au fost ranite, anunța ucrainenii.

Cuvinte cheie:

ajuta china arati ventuza

Ce parere ai despre aceasta stire?