Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Ce este sindromul de hiperstimulare ovariana si cum se trateaza

Publicat:

Care sunt simptomele sindromului de hiperstimulare ovariana?
 
Simptomele fac referire la balonare abdominala si senzatia de plenitudine din cauza ovarelor marite. Alte simptome sunt greata, iar pe masura ce afectiunea se înrautateste, starea de voma. Simptomele sunt împartite în trei categorii, dupa cum urmeaza:
 
Simptome usoare includ balonare abdominala usoara si senzatie de plenitudine, disconfort abdominal si greata
Simptme moderate – prezinta o intensificare a starii de balonare abdominala si a plenitudinii…

Citeste articolul mai departe pe bzi.ro…  

Sursa articol: bzi.ro


Stiri pe aceeasi tema

Alerta! Primul caz de gripa aviara transmisa de la o vaca la un om a fost confirmat! Care sunt simptomele

16:30, 16.05.2024 - Alerta medicala! A fost confirmat primul caz de gripa aviara transmisa de la o vaca la un om. Care sunt simptomele in acest caz, dar și ce precizari a facut un specialist cu privire la virusul periculos.

Parintele Constantin Necula, mesaj pentru toți creștinii. Ce a transmis in ziua de Paște: „Dumnezeu este...”

17:00, 05.05.2024 - Parintele Constantin Necula este iubit de mulți creștini datorita firii sale carismatice. Trateaza cu mult umor și seriozitate subiectele importante din Biblie, fiind un reper pentru romani. Pentru a marca ziua de Paște, a transmis un mesaj important, fiind incluse mai multe pilde de reținut.

Anxietatea și fricile la copii, tema atelierului BebeBiblioteca din luna aprilie

09:35, 22.04.2024 - Consiliul Județean Alba și Biblioteca Județeana „Lucian Blaga” Alba organizeaza, miercuri 24 aprilie 2024, de la ora 17:00, atelierul de parenting „BebeBiblioteca”, care are ca tema – Anxietatea și fricile la copii. „Pe masura ce cresc, copiii experimenteaza diferite temeri care pot avea efecte negative…

Giorgia Meloni: Maternitatea surogat este „inumana” și trateaza copiii ca „produse de supermarket”

19:05, 12.04.2024 - Maternitatea surogat este o practica „inumana” care trateaza copiii ca „produse de supermarket”, a declarat vineri prim-ministrul italian, cerand parlamentului sa adopte un proiect de lege care sa interzica italienilor sa plece in strainatate pentru a deveni parinți prin aceasta metoda.

Cum sa faci fața mahmurelii. Remediul care te scapa de durerile de cap și de greața

15:20, 31.03.2024 - Euforia din timpul unei petreceri poate fi inlocuita a doua zi de dureri de cap, oboseala, dar și somnolența. Simptomele mahmurelii, starea care apare ca rezultat al consumului excesiv de alcool, pot fi ameliorate. Iata care sunt cele șapte remedii, conform The Telegraph.

O infecție bacteriana rara atinge cifre record in Japonia, dar experții nu ințeleg de ce. Simptomele cu care debuteaza boala cu mortalitate de 30%

18:01, 15.03.2024 - Oficialii din domeniul sanatații incearca sa afle cauza creșterii sindromului de șoc toxic streptococic, care are o rata a mortalitații de 30%. Experții avertizeaza ca o infecție bacteriana rara, dar periculoasa, se raspandește cu o rata record in Japonia, anunța The Guardian.Numarul de cazuri din 2024…

Medic din Camerun, specialistul unui spital din Moldova unde se trateaza 60.000 pacienți FOTO

13:30, 15.03.2024 - Dr. Aurelien Mbapou Kamga vorbește bine limba romana și este incantat de condițiile gasite la spitalul din Targu Bujor (Galați), unde va depista leziunile maligne cu ajutorul videocolposcopului.

Cum se trateaza cataracta? Abordari terapeutice avansate pentru imbunatațirea vederii

16:30, 21.02.2024 - Cataracta este o afecțiune oftalmologica extrem de des intalnita, care are drept consecința pierderea lenta a claritații vederii. Deși tratamentul variaza in funcție de stadiul bolii și nevoile pacientului, cea mai eficienta metoda ramane operația de cataracta. Descopera cauzele și simptomele acestei…


Ce parere ai despre aceasta stire?