Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Ce este obligat să facă agentul economic în cazul unor produse petroliere dubioase

Publicat:

Inspectoratul de Stat pentru Supravegherea Produselor Nealimentare și Protecția Consumatorilor informeaza despre consilierea in domeniul prevederilor legale și bunelor practici ce țin de protecția drepturilor consumatorilor. Mai exact, in localitațile din raioanele , a fost dat startul campaniei de informare a consumatorilor și a agenților economici interesați cu privire la comer

Citeste articolul mai departe pe noi.md…  

Sursa articol: noi.md


Stiri pe aceeasi tema

Emisiunea de obligatiuni catre persoane fizice, din ce in ce mai importanta in Romania si in Republica Moldova (secretar de stat)

15:05, 21.05.2024 - Reprezentanti ai Ministerului Finantelor ofera sprijin colegilor din Republica Moldova in ceea ce priveste emisiunea de obligatiuni pentru persoane fizice, fiindca si in cazul Republicii Moldova, ca si in cazul Romaniei, aceasta a devenit din ce in ce mai importanta, a declarat, marti, secretarul de…

Un barbat este audiat in cazul decesului unei tinere de 21 de ani

20:10, 18.05.2024 - Un barbat de 24 de ani este audiat, sambata seara, cu privire la decesul unei tinere de 21 de ani, gasita cu leziuni in zona gatului intr-un imobil din municipiul Sibiu, informeaza Inspectoratul de Politie Judetean (IPJ) Sibiu.

Cazul femeii care a aruncat gunoiul din Lexus intr-un camp si a plecat: Ce spune seful de Mediu

10:30, 29.04.2024 - Inspectoratul pentru Protecția Mediului s-a sesizat și cauta femeia care a lasat sacii plini cu gunoi, intr-un camp din orașelul Codru, apoi a urcat intr-un Lexus și a plecat. Potrivit șefului instituției, Ion Bulmaga, faptașa va fi sancționata.

Suspiciuni vizand site-urile de cumparaturi Temu si Shein

17:00, 23.04.2024 - Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor (ANPC) a anuntat, marti, intr-un comunicat de presa, ca verifica site-urile de cumparaturi si aplicatii care functioneaza ca o piata online, Temu si Shein. “Actiunea se concentreaza asupra posibilelor practici comerciale incorecte ale comerciantilor,…

O casa, in flacari la Șoldanești, de 8 martie: Un barbat și-a incediat propria locuința. De ce a recurs la acest gest

17:45, 09.03.2024 - Un barbat este cercetat de oamenii legii dupa ce in urma unei dispute cu soția sa, a incendiat casa. Cazul a avut loc dupa ce individul a primit un ordin de restricție pe o perioada de zece zile de catre Inspectoratul de Poliție Șoldanești.

(sondaj) Maia Sandu ar fi la un pas de a pierde Președinția doar in cazul unui contracanditat, in turul doi: Despre cine este vorba

16:25, 06.03.2024 - In cazul in care duminica viitoare ar avea loc alegeri pentru funcția de președinte al Republicii Moldova, pentru Maia Sandu iși vor da votul 29,8% dintre moldoveni. Cel puțin asta arata datele unui sondaj realizat de IDIS Viitorul prezentat astazi, 6 martie.

Politist cercetat in cazul austriacului drogat

14:40, 03.03.2024 - ARAD. Inspectoratul de Politie Judetean Arad anunta ca un politist va fi cercetat de Controlul Intern, dupa ce omul legii a fost pasager in masina condusa de austriacul drogat, depistat sambata noaptea in Arad.


Ce parere ai despre aceasta stire?