Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Ce durere! Cadavrul i-a fost recuperat cu macaraua! Româncă găsită moartă, într-o prăpastie, în Italia

Publicat:

Sotul sau a fost cel care a alertat autoritatile, dupa ce femeia, in varsta de 49 de ani, disparuse de ore bune. Autoritatile italiene au descoperit cadavrul dupa ce au gasit geanta si incaltamintea femeii la marginea drumului.

Citeste articolul mai departe pe a1.ro…  

Sursa articol: a1.ro


Stiri pe aceeasi tema

Romanca moarta intr-un tunel din Italia. In accident a pierit si un tanar din Moldova FOTO

15:20, 17.04.2024 - In mai putin de o luna de zile, cativa romani au sfarsit in tragedii petrecute in Italia, acolo unde-si gasisera de munca. Patru persoane au murit intr-un incediu, iar doua in accidente rutiere

Femeie gasita moarta intr-o biserica din Italia, dupa a mers acolo sa caute fantome in urma unei provocari de pe TikTok

15:50, 11.04.2024 - O frantuzoaica in varsta de 22 de ani, al carei cadavru lipsit de sange a fost gasit in weekend intr-o biserica abandonata din Valle d'Aosta din nordul Italiei, cauta o casa bantuita de fantome, informeaza News.ro, conform CNN.

Noi detalii despre cadavrul gasit in saci pe campul din Dambovița. Cine ar fi femeia gasita moarta

19:11, 08.04.2024 - Au aparut noi detalii cu privire la cadavrul tranșat gasit pe campul din satul Olteni, din apropierea Autostrazii A1 București – Pitești. Criminaliștii sunt tot mai aproape de a identifica trupul neinsuflețit gasit pe marginea drumului. Rezultatele probelor ADN vor fi gata in curand, iar cu ajutorul…

Scene cutremuratoare la funeraliile Andreei Rabciuc, romanca disparuta in Italia și gasita moarta dupa 2 ani

19:40, 21.03.2024 - Andreea Rabciuc, tanara de 27 de ani, campioana la tir, data disparuta in Italia in 2022 și gasita moarta dupa aproape 2 ani, a fost inmormantata miercuri, in Jesi, privincia Ancona. Andreea a disparut in martie 2022, iar ramașițele ei au fost gasite dupa doi ani, pe 20 ianuarie 2024, intr-o casa parasita…

A fost stabilita cauza incendiului din Italia, in care au murit Ștefania și copiii ei! Familia romancei este impietrita de durere: ”Sunt devastata”

13:16, 16.03.2024 - La o zi de la tragedia de proporții din Italia, a fost stabilita cauza incendiului in care au murit Ștefania și copiii ei. Romanca nu a avut nicio șansa de supraviețuire, iar apropiații ei sunt devastați de durere. Moartea Ștefaniei a provocat o durere memarginita in cazul celor care au iubit-o.

O romanca de 44 ani, gasita moarta intr-o magazie din Italia. Autoritațile au inceput investigațiile

09:00, 14.03.2024 - O romanca de 44 ani a afost gasita fara suflare intr-o magazie din Italia. Femeia se afla la locul de munca și nu se știe cum s-a produs o altfel de nenerocire. Colegul sau, tot raman, a fost cel care i-a descoperit trupul neinsuflețit și a alertat autoritațile.

O prostituata romanca a ridicat un imperiu imobiliar in Italia. Autoritațile i-au confiscat bunuri de 3,4 milioane de euro, printre care si o biserica

12:30, 27.02.2024 - Caz șocant de evaziune fiscala și spalare de bani in Italia. O prostituata romanca a ridicat un imperiu imobiliar. Autoritațile i-au confiscat bunuri in valoare de 3,4 milioane de euro, inclusiv o cladire de biserica.

Femeie tanara, gasita moarta pe un camp din Dambovița. Disparuse de acasa de cateva zile

09:35, 20.02.2024 - Cadavrul unei femei in varsta de 35 de ani a fost gasit vineri, 16 februarie 2024, pe un camp din extravilanul localitații Barbuceanu, județul Dambovița. Dispariția ei fusese anunțata de fratele sau.


Ce parere ai despre aceasta stire?