Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Ce conține, de fapt, parizerul - Puțini mai vor să mănânce după ce află asta

Publicat:

3% din parizerul analizat are gust intensificat cu monoglutamatul de sodiu si este colorat cu extract de gandaci! Parizerul este un produs din familia mare a salamurilor, la randul sau parte a mezelurilor, un grup mai mare de produse din carne. Din punct de vedere al structurii, parizerul se inrudește larg cu toata gama de preparate din carne tocata (trase in membrane sau fara membrana - pate, hașe), relația cea mai apropiata avand-o cu crenvurștii, care au aceeași structura foarte fina a compoziției, dar și cu mortadela, bologna și alte produse care sunt practic echivalente ale parizerului.Potrivit…

Citeste articolul mai departe pe realitatea.net…  

Sursa articol: realitatea.net


Stiri pe aceeasi tema

Uniunea Crescatorilor de Pasari si mai multe companii se angajeaza sa isi modifice statutul de functionare, in urma unei investigatii a Consiliului Concurentei, in contextul in care companiile ar fi intentionat sa limiteze livrarile de carne de pasare

19:00, 10.04.2024 - ”Consiliul Concurentei supune dezbaterii publice angajamentele propuse de Uniunea Crescatorilor de Pasari din Romania (UCPR) si mai multe companii pentru a inlatura ingrijorarile concurentiale identificate care au condus la declansarea investigatiei pe piata productiei si/sau comercializarii carnii…

Ioan Popa, managerul companiei Transavia, din Alba: Produsele din carne de pasare s-au scumpit cu 35% in ultimii 10 ani

13:35, 29.03.2024 - Ioan Popa, managerul companiei Transavia, din Alba: Produsele din carne de pasare s-au scumpit cu 35% in ultimii 10 ani Fondatorul companiei din Alba, Transavia, Ioan Popa, a spus ca produsele din carne de pasare s-au scumpit in ultimii 10 ani. Acesta a spus ca produsele s-au scumpit cu 35%, in condițiile…

Mancați carne de piton, nu de vita, porc sau pasare, daca vreți sa salvați planeta

08:15, 15.03.2024 - Dr. Daniel Natusch a mancat o mulțime de pitoni birmani de-a lungul anilor. „Cu riscul de a repeta un clișeu, are un gust asemanator cu cel de pui”, spune el citat de The Times, potrivit g4media.ro. „Treci cuțitul de-a lungul spatelui șarpelui și aproape ca obții un fileu de 4 m lungime. Carne alba…

Care sunt cele mai sanatoase soiuri de cartofi. Leguma bogata in fibre și potasiu

14:51, 07.03.2024 - Cu toate ca este cea mai consumata leguma din Statele Unite, cartoful este adesea considerat nesanatos din pricina conținutului ridicat de carbohidrați și a prezenței sale in industria fast-food, relateaza Health.

Beneficiile uimitoare ale plantei numite "matura intestinului": iarba de leac pentru zeci de afecțiuni

13:55, 04.03.2024 - “Spanacul se consuma ca aliment de baza pentru diferite mancaruri, precum supe, supe-creme, mancarica de spanac, salata de spanac, tarte cu spanac, si lista poate continua. Aveti grija insa! Daca in timpul prepararii spanacul isi schimba culoarea, daca in loc de verde devine un verde-galbui, atunci…

Transporturile de oua si carne de pasare, verificate la Arad. Focarele de gripa aviara din Ungaria au bagat spaima in autoritațile romane

11:16, 19.02.2024 - Directorul Directiei Sanitare Veterinare si pentru Siguranta Alimentelor (DSVSA) Arad, Marcel Rosu, a declarat luni, pentru Agerpres, ca transporturile cu risc sunt verificate imediat ce intra in tara, pentru a se evita aducerea de produse din zonele in care exista focare."Incepand din aceasta saptamana,…

Transporturile de oua si carne de pasare, verificate din cauza gripei aviare din Ungaria

11:01, 19.02.2024 - Autoritatile din Arad instituie filtre pe toate drumurile din zona de frontiera cu Ungaria, pentru a verifica transporturile de oua, carne si pasari vii, pe fondul evolutiei unor focare de gripa aviara in tara vecina.


Ce parere ai despre aceasta stire?