Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Ce conţin capsulele de cafea. Au în compoziție un ingredient periculos

Publicat:

Cafeaua este nelipista din dieta multor persoane, iar majoritatea folosesc un aparat pentru a o prepara, deoarece doar baga capsula in aparat și cafeaua e gata. Ei bine, este simplu sa o prepari așa, insa oamenii de știința au descoperit ca exista un ingredient periculos in compoziția capsulelor de cafea. Iata ce conțin acestea, de fapt!

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

De Niro il ataca din nou pe Trump: „E un monstru. Nu cred ca americanii inteleg cat de periculos va fi daca va ajunge iar presedinte”

14:36, 04.05.2024 - Adversar notoriu al lui Donald Trump, actorul Robert De Niro l-a atacat din nou pe fostul presedinte american. Intr-un interviu pentru MSNBC, actorul a spus ca Trump este „bolnav” si „un monstru”, relateaza News.ro.

Bautura care te scapa de constipație, alta decat cafeaua. Este remediul natural pentru un colon curat.

11:31, 02.05.2024 - Sa recunoaștem, nu este deloc placut sa fii constipat. Poate fi incomod și poate provoca dureri de stomac, balonare și gaze și toate acestea iți pot strica rapid planurile. Daca te afli in aceasta situație incomoda, de a suferi de constipație, exista cateva lucruri pe care le poți face, cum ar fi optarea…

Animalul periculos care a reaparut in Romania. S-a dat alerta, cum trebuie sa te ferești pe traseele turistice

13:31, 15.04.2024 - Luna aprilie este una atipica și in acest an, cu valori termice peste media nromala a perioadei, ceea ce a dus și la apariția unor pericole pe traseele montane, avand in vedere ca vorbim despre animalul periculos care a reaparut in Romania. Ca urmare a acestei situații, s-a dat alerta, autoritațile…

Cine are mai multa cofeina: ceaiul sau cafeaua? Caștigatorul confruntarii, desemnat de studiile de specialitate

15:25, 22.03.2024 - Aroma ceaiului nu sunt singurele aspecte care il diferențiaza de cafea, ci și nivelul de cofeina, care poate varia semnificativ in funcție de tipul și modul de preparare al ceaiului.Ceaiul este o bautura straveche și raspandita in intreaga lume, cu diverse tipuri și arome care satisfac gusturile diverse…

Inconștiența la volan pe al doilea cel mai periculos drum din Cluj, un șofer de 22 de ani a ramas pieton patru luni dupa ce a fost surprins de aparatele radar ruland cu peste 200 km/h in localitate

10:10, 21.03.2024 - Continue reading Inconștiența la volan pe al doilea cel mai periculos drum din Cluj, un șofer de 22 de ani a ramas pieton patru luni dupa ce a fost surprins de aparatele radar ruland cu peste 200 km/h in localitate at Info real.

Incendiul din Valencia in care au murit și doi romani a fost provocat de un aparat electrocasnic. Concluziile anchetei

07:40, 12.03.2024 - Incendiul in care au murit zece oameni in Valencia, Spania, la sfarsitul lui februarie, cand flacarile au cuprins in cateva minute un bloc, ar fi fost provocat accidental de un aparat electrocasnic, au anunțat autoritațile.

Un pacient periculos a evadat dintr-un spital de psihiatrie din Buzau. A fugit in pijamale

07:46, 01.03.2024 - Poliția a dat in urmarire naționala, joi seara, un barbat din Vrancea care a evadat din secția Ojasca a Spitalului de Neuropsihiatrie Sapoca (județul Buzau). Pacientul era internat pentru masura de siguranța, dupa ce in 2018 ar fi incercat sa violeze o fata.

52% dintre romani prefera cafeaua fara zahar, in timp ce 16% nu beau deloc cafea

16:40, 20.02.2024 - 52% dintre romani prefera cafeaua fara zahar, in timp ce 16% nu beau deloc cafea, reiese dintr-un sondaj. Barbații prefera cafeaua cu zahar, femeile o prefera fara. Bucureștiul devine capitala cafelei fara zahar.


Ce parere ai despre aceasta stire?