Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Ce botez fastuos a făcut Ellie White pentru fiul său! | FOTO

Publicat:

si sotul ei si-au crestinat baietelul wekendul trecut, la Brasov, organizand si o petrecere cu totul inedita, la care au participat peste 150 de invitati.

Tema evenimentului au fost strumfii, avand in vedere ca inca de la nastere, cantareata si-a alintat baietelul "bebe strumf". Micutul a fost botezat Mihai si a fost destul de cuminte cand a fost scufundat in cristelnita.

La petrecerea botezului au participat rude si prieteni apropiati, printre care si nume cunoscute din showbiz: alaturi de sotul ei, , Sylvia

Citeste articolul mai departe pe libertatea.ro…  

Sursa articol: libertatea.ro


Stiri pe aceeasi tema

Mai multi elevi care au participat la o olimpiada de la Brasov au ajuns la spital dupa ce au mancat la un restaurant din Codlea

09:11, 03.05.2024 - Mai mulți elevi participanți la Olimpiada Naționala de Istorie au ajuns la spitalul din Brașov, dupa ce au mancat la un restaurant. Elevii acuza organizatorii ca au incercat sa mușamalizeze situația, potrivit Edupedu.ro.

Giulia Anghelescu il sarbatorește pe fiul sau, Mika! Ce petrecere aniversara i-a organizat artista micuțului: „Te iubesc infinit” / FOTO

21:10, 18.04.2024 - Este sarbatoare mare in familia Giuliei Anghelescu și a lui Vlad Huidu. Cel doi il sarbatoresc pe fiul lor, Eduard Mikael și i-au organizat o petrecere pe cinste, la un loc de joaca din Capitala. Pe rețelele de socializare, cantareața i-a facut și o urare speciala baiețelului.

Actrita Cameron Diaz, in varsta de 51 de ani, si sotul ei au anuntat nasterea celui de-al doilea lor copil

12:20, 24.03.2024 - Actrita Cameron Diaz, in varsta de 51 de ani, si sotul ei, chitaristul Benji Madden, in varsta de 45 de ani, au luat pe toata lumea prin surprindere anuntand ca mai au un copil, un baietel, pentru a carui nastere se simt "binecuvantati si recunoscatori", relateaza CBS News, potrivit news.ro. Cuplul,…

Radu Ayan, baiețelul de 2 ani disparut in Botoșani, a fost externat! Micuțul și parinții lui au facut declarații: ”Nu avem cuvinte” / VIDEO

13:15, 22.03.2024 - Dupa cinci zile de stat in spital, Radu Ayan a fost, in sfarșit, externat! Micuțul a fost preluat de parinții lui și este mai bine ca nicidoata. Atat el, cat și mama și tatal sau au facut declarații despre cum se simte copilul.

Radu Ayan, baiețelul in varsta de 2 ani disparut in Botosani, a supraviețuit o noapte intreaga la -5 grade, in padure. A fost gasit langa o manastire: "A avut puterea..."

19:20, 18.03.2024 - Radu Ayan, baiețelul in varsta de 2 ani disparut in Botosani, a supraviețuit o noapte intreaga la -5 grade. Micuțul a fost gasit in aceasta dupa amiaza, dupa zeci de ore de cautari. Fusese dat disparut ieri, dupa ce plecase din curtea unor rude.

Primele declarații ale tatalui lui Radu Ayan, micuțul disparut in Botoșani. Baiețelul și-a petrecut noaptea singur, in padure: "Dumnezeu mi l-a dat inapoi" 

18:10, 18.03.2024 - La scurt timp dupa ce și-a strans, din nou, copilul in brațe, tatal lui Radu Ayan, baiețelul in varsta de 2 ani care a disparut in judetul Botosani, a facut primele declarații. Barbatul a dorit sa le mulțumeasca tuturor pentru ajutorul oferit.

Mesajul sfașietor transmis de Iulia Navalnaia in ziua in care soțul ei a fost condus pe ultimul drum. Vaduva lui Aleksei Navalnii nu a participat la inmormantare: „Nu stiu cum sa traiesc...”

17:05, 01.03.2024 - Astazi, in ziua in care soțul ei a fost inmormantat, Iulia Navalnaia a transmis un mesaj sfașietor, prin intermediul rețelelor de socializare, pentru cel care i-a fost partener de viața mai bine de doua decenii. Vaduva lui Aleksei Navalnii si-a declarat dragostea eterna si a promis ca ii va continua…

Giulia Anghelescu și Vlad Huidu, vacanța de lux in familie! Ce planuri au foștii concurenți de la America Express: „Negociem...” / VIDEO

13:50, 24.02.2024 - Giulia Anghelescu și Vlad Huidu vor merge intr-o vacanța de lux alaturi de familie! Ce planuri au foștii concurenți de la America Express. Ce a marturisit vedeta alaturi de fiica ei pe o rețea de socializare.


Ce parere ai despre aceasta stire?