Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Ce avertisment transmite milionarul din Turcia, după ce Spynews.ro a publicat în exclusivitate poza de la întâlnirea lui cu Alex Bodi!

Publicat:

In urma cu cateva zile, Spynews.ro a publicat in exclusivitate o imagine de la intalnirea secreta dintre și milionarul turc, , realizata dupa ce Bianca Dragușanu a fost tratata ca o regina de bunul ei prieten. Iata ce avertisment transmite acum controvsersatul bogataș!

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Dan Șucu știe ca exista adevar in zicala "Mens sana in corpore sano". Cum se menține in forma milionarul / PAPARAZZI

23:01, 06.05.2024 - Dan Șucu știe ca exista adevar in zicala "Mens sana in corpore sano" și nu o spunem noi, ci imaginile filmate de paparazzii celui mai tare site de știri mondene din Romania, SpyNews.ro, vorbesc de la sine. Cum se menține in forma milionarul.

Bianca Dragușanu a fost data in judecata de Alex Bodi. Afaceristul a oferit detalii neștiute

10:16, 11.04.2024 - Alex Bodi, lovitura grea pentru Bianca Dragușanu. Celebrul milionar a dat-o in judecata pe fosta soție, aducandu-i acuzații grave acesteia. De ce s-a ajuns la un asemenea proces dificil și cu ce i-ar fi greșit blondina celui care acum se pregatește de nunta cu Ema Uta. Alex Bodi și Bianca Dragușanu…

Claudia Patrașcanu, reacție in exclusivitate dupa ce SpyNews.ro a publicat imaginile care arata ca fostul ei soț și Bianca Dragușanu au plecat cu toți copiii in vacanța: "E drept raspunzator..."

17:41, 04.04.2024 - La scurt timp dupa ce SpyNews.ro a publicat imaginile care arata ca Gabi Badalau și Bianca Dragușanu au plecat in vacanța cu micuții pe care ii au din casatoriile anterioare, Claudia Patrașcanu a avut o prima reacție.

Alerta in sistemul medical: Sindicatele afiliate Federatiei 'Solidaritatea Sanitara' declanșeaza miercuri o greva de avertisment

18:30, 02.04.2024 - "Aceasta actiune de protest exprima sustinerea participantilor pentru revendicarile legitime ale angajatilor din sanatate, cele mai importante solicitari vizand cresterea veniturilor salariale reale, indexarea veniturilor salariale cu nivelul inflatiei, recompensa echitabila pentru participarea la asigurarea…

Erdogan ii transmite lui Rutte ca Turcia va sustine un nou sef al NATO in functie de nevoile sale

21:50, 31.03.2024 - Presedintele turc Tayyip Erdogan i-a transmis duminica premierului olandez Mark Rutte, in cadrul unei convorbiri telefonice, ca Ankara va sustine un candidat pentru postul de nou sef al NATO in functie de asteptarile si nevoile sale, a anuntat presedintia turca, transmite Reuters.

Ce ii cerea Bianca Dragușanu lui Catalin Botezatu sa faca, atunci cand formau un cuplu. „La 12 noaptea trebuia. Nu era bine”

13:50, 15.03.2024 - Bianca Dragușanu și Catalin Botezatu au format un cuplu in urma cu mulți ani, iar dupa despartire, aceștia au ramas in continuare in relații foarte bune. Invitat in emisiunea Xtra Night Show, Catalin Botezatu a vorbit despre vedeta. Creatorul de moda o descrie ca fiind o persoana minunata și spune ca…

Inainte de intalnirea cu Vladimir Putin, Erdogan transmite un avertisment categoric catre partenerii NATO

05:25, 13.03.2024 - Presedintele turc Tayyip Erdogan a declarat marti ca trebuie evitate orice masuri care ar exacerba razboiul din Ucraina si ar putea extinde conflictul la NATO, adaugand ca il va primi intr-o vizita pe presedintele rus Vladimir Putin dupa alegerile de la sfarsitul acestei luni, informeaza Reuters, citat…

Joshua Castellano, un romantic incurabil. Cum o rasfața milionarul italian pe femeia din viața lui / PAPARAZZI

22:50, 22.02.2024 - Joshua Castellano este un romantic incurabil. Paparazzii celui mai tare site de știri mondene din Romania, SpyNews.ro, au surprins imaginile care arata cum o rasfața milionarul italian pe femeia din viața lui.


Ce parere ai despre aceasta stire?