Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Ce ar spune juraţii „X Factor”? Moment emoţionant cu Petra: i-a dedicat un colind lui George

Publicat:

nu vede, insa simte viata la maximum. s-a nascut fara maini, dar canta dumnezeiste la chitara. Amandoi au defecte grave, din nastere, dar impartasesc aceeasi pasiune: muzica. Emotionati, cei doi s au intalnit in emisiunea „Rai da buni”

Citeste articolul mai departe pe a1.ro…  

Sursa articol: a1.ro


Stiri pe aceeasi tema

Te cunosc de undeva, 11 mai 2024. Alexia Țalavutis și Dima Trofim, moment incendiar! S-au transformat in Britney Spears. Andreea Balan: „Wow” / VIDEO

22:10, 11.05.2024 - In episodul cu numarul 13 din aceasta seara, difuzat pe data de 11 mai 2024, Alexia Țalavutis și Dima Trofim s-au transformat in Britney Spears și au cantat piesa „Oops!...I Did It Again”. Jurații au avut numai cuvinte de lauda la adresa celor doi concurenți. ț

Te cunosc de undeva, 13 aprilie 2024. Florin Ristei și Ilona Brezoianu, moment incendiar. S-au transformat in Shirley Bassey și au interpretat piesa „Get The Party Started” / VIDEO

23:20, 13.04.2024 - In ediția din aceasta seara, Florin Ristei și Ilona Brezoianu s-au transformat in Shirley Bassey și au interpretat piesa „Get The Party Started”. Jurații au fost impresionați de felul in care concurentul a intrat in pielea personajului.

Ilona Brezoianu și Florin Ristei, moment emotionant la Te cunosc de undeva! „E o mare presiune, ne vor urmari și parintii noștri”

11:10, 29.03.2024 - Sambata aceasta, cea mai noua gala a transforming show-ului Te cunosc de undeva!, difuzata ȋncepand cu ora 20.00, la Antena 1 le-a adus o provocare de zile mari perechii de artiști formate din Ilona și Ristei.

VIDEO Moment emoționant la WTA Miami - A inceput sa planga dupa ce a caștigat meciul

11:10, 21.03.2024 - Shelby Rogers a obținut de-a lungul carierei victorii in fața mai multor nume importante din circuitul feminin, dar meciul caștigat in fața cehoaicei Linda Fruhvirtova a fost unul foarte special pentru americanca de 31 de ani.

Te cunosc de undeva! 9 martie 2024. Alexia Țalavutis și Dima Trofim, moment de cabaret. Ce au spus jurații: ”Show total” / VIDEO

22:30, 09.03.2024 - Alexia Țalavutis și Dima Trofim au facut show in gala de la Te cunosc de undeva din 9 martie 2024. Concurenții au pus in scena musicalul „Cabaret”, iar costumele, mișcarile și muzica, i-a lasat pe toți fara cuvinte. Cum au reacționat jurații.

Chef Richard Abou Zaki, juratul Chefi la cuțite, despre cel mai emoționant moment din cariera sa: ”Am gatit un meniu de șase feluri pentru Regina Elisabeta a Marii Britanii”

12:30, 05.03.2024 - Chef Richard Abou Zaki, unul dintre cei patru jurați ai noului sezon Chefi la cuțite, care incepe la Antena 1 pe 18 martie, a povestit despre intalnirile memorabile pe care i le-a prilejuit traiectoria lui profesionala remarcabila.

Chef Richard Abou Zaki, juratul Chefi la cuțite, despre cel mai emoționant moment din cariera sa. A gatit pentru Regina Elisabeta

11:56, 05.03.2024 - Chef Richard Abou Zaki, unul dintre cei patru jurați ai noului sezon Chefi la cuțite, care incepe la Antena 1 pe 18 martie, a povestit despre intalnirile memorabile pe care i le-a prilejuit traiectoria lui profesionala remarcabila.

Cel mai senzual moment de la Romanii au talent 2024! Dragos Bucur a recunoscut, toti juratii s-au ridicat in picioare: „Sa imi scuzati prejudecatile”

00:25, 17.02.2024 - In ediția de vineri seara, 16 februarie 2024, telespectatorii au avut parte de un moment plin de emoție la Romanii au talent, dar și de senzualitate din partea unor concurenți din Germania. Cuplul Michael si Kira a dansat senzual pe muzica romantica, iar jurații au fost de-a dreptul impresionați.  Cel…


Ce parere ai despre aceasta stire?