Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Ce a primit fiica lui Meghan Markle din partea familiei regale. S-a aflat abia acum

Publicat:

Surpriza mare in familia prințului Harry. Micuța Lilibet Diana Mountbatten-Windsor, fiica lui a primit cel mai mare cadou din partea membrilnor familiei regale britanice. Anunțul a fost facut chiar de catre oficialii coroanei britanice. Despre ce este vorba, de fapt. Fiica lui , cadou incredibil din partea familiei regale britanice Prințesa Lilibet […] The post Ce a primit fiica lui din partea familiei regale. S-a aflat abia acum appeared first on IMPACT .

Citeste articolul mai departe pe playtech.ro…  

Sursa articol: playtech.ro


Stiri pe aceeasi tema

Alergiile familiei regale britanice: pisici, cai, polen și... selfie-uri

16:30, 14.04.2024 - In afara de prințul William, care in 2018, in timpul unei excursii in Olso, glumea spunand ca este „alergic la selfie-uri”, mai mulți membri ai familiei regale sufera cu adevarat din cauza alergiilor.

Ce cadou a primit Bianca Tilici de ziua ei

19:25, 11.04.2024 - Ziua de naștere este intotdeauna o ocazie speciala, iar pentru Bianca Tilici anul acesta a fost o zi memorabila. Daca anul trecut a ales sa iși serbeze ziua de naștere acasa, la Galați, inconjurata de familie, anul acesta, a sarbatorit alaturi de prieteni. Printre buchete de flori, bijuterii și parfumuri,…

O raza de bucurie in viața lui Kate Middleton. Prietenii familiei regale din Marea Britanie au facut anunțul

14:00, 11.04.2024 - Kate Middleton traverseaza cea mai grea perioada a vieții sale. Prințesa de Wales face eforturi mari pentru a trece cu bine peste toate provocarile pe care le-a primit, dar inca are puterea sa zambeasca. Viitoarea regina a primit o veste ce i-a schimbat complet starea și este in culmea fericirii. Bucurie…

Topul surpriza in care apare Denise Rifai. Vedeta TV radiaza de fericire: “Am primit un cadou foarte frumos și neașteptat”

13:15, 08.04.2024 - Daca in trecut celebra jurnalista era extrem de radicala și dura, se pare ca asta i-a adus și notorietate, astfel ca azi nu ne mai surpinde topul surpriza in care apare Denise Rifai, iar vedeta TV radiaza de fericire, dupa aflarea veștilor. Denise Rifai, de la economist, la jurnalist cu notorietate…

EVENIMENT TRAGIC Membru al familiei regale britanice, mort la 45 de ani

14:40, 28.02.2024 - Intr-o declarație, Palatul Buckingham anunța faptul ca, Thomas Kingston, soțul lui Lady Gabrielle Kingston, a murit la varsta de 45 de ani. The post EVENIMENT TRAGIC Membru al familiei regale britanice, mort la 45 de ani first appeared on Informatia Zilei .

Un baiețel de 6 ani, care plangea la infrangerea Farului cu Dinamo, a primit un cadou surpriza de la Gica Hagi

19:35, 14.02.2024 - Dumi, un tanar suporter in varsta de doar 6 ani, care a capturat inimile intregii țari cu lacrimile sale in timpul infrangerii echipei sale iubite, Farul, in fața lui Dinamo, a primit o surpriza memorabila din partea clubului sau de suflet.

Diagnosticul socant al regelui Charles al III-lea, pe prima pagina a ziarelor britanice: „Soarta familiei regale s-a schimbat”

13:10, 06.02.2024 - "Am cancer", "Socul cancerului" si "Regele are cancer": portretul regelui Charles al III-lea a fost tiparit marti pe primele pagini ale tuturor ziarelor britanice, semn al socului provocat de anuntul privind boala cu care a fost diagnosticat monarhul in varsta de 75 de ani, informeaza AFP.

Istoricul oncologic al familiei regale britanice: Bunicul sau, Regele George al VI-lea, a murit de cancer

21:25, 05.02.2024 - Regele Charles a fost diagnosticat cu o forma de cancer, a anuntat luni Palatul Buckingham, precizand ca nu este vorba de cancer de prostata, dar a fost descoperit in timpul operatiei sale pentru prostata marita, informeaza BBC. Totuși familia regala britanica are un istoric oncologic, bunicul regelui…


Ce parere ai despre aceasta stire?