Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Ce a făcut Lady Gaga atunci când o femeie i-a strigat că o să ajungă în Iad. Imaginile au devenit virale / VIDEO

Publicat:

De curand, in mediul online a circulat un videoclip care o are ca protagonista pe . Se pare ca artista nu a fost deranjata de comentariul unei femei, care i-a spus ca va ajunge in Iad, ci din contra. Cantareața a facut un gest neașteptat.

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Politist local din Cluj-Napoca, apreciat pentru ca a ajutat o rata si cativa boboci sa ajunga inapoi in lac- Imaginile publicate de primarul Emil Boc, virale

20:45, 03.05.2024 - Imagini cu un politist local care ajuta o rata si cativa boboci sa ajunga inapoi in lac au fost publicate de catre primarul din Cluj-Napoca, Emil Boc, agentul fiind apreciat de catre cei pe langa care trece, potrivit news.ro”Ratustele au ajuns din nou in apa.

Britney Spears si tatal sau au ingropat securea razboiului, dupa ani de zile de scandaluri

17:30, 28.04.2024 - Cantareata pop americana Britney Spears si tatal ei, Jamie Spears, au pus in sfarsșit capat unei batalii juridice acerbe, la aproximativ doi ani si jumatate dupa ce artista a fost eliberata de sub tutela parintelui ei, informeaza DPA, preluata de Agerpres.

Drama uriașa a lui Naomy, prima femeie transgender din Romania, care a murit la doar 47 de ani! A fost abandonata intr-un șanț, la trei zile dupa naștere

14:10, 20.04.2024 - Nu mulți știu, dar Naomy a trecut printr-o drama uriașa. Prima femeie transgender din Romania a fost abandonata intr-un șanț, la trei zile dupa naștere. Cantareața a murit la varsta de doar 47 de ani. Iata prin ce clipe grele a trecut regretata artista in viața ei!

De ce nu a ramas Theo Rose insarcinata cu Alex Leonte. Au avut o relație timp de 5 ani: ”O femeie știe...”

17:30, 03.04.2024 - Theo Rose și Alex Leonte au format un cuplu timp de cinci ani, dar și-au spus „adio”. La scurt timp, vedeta a anunțat o noua relație cu Anghel Damian, apoi a oferit marea veste ca este insarcinata cu micuțul Sasha. Cantareața a povestit cum a ajuns la o schimbare atat de radicala in viața sa, intr-un…

Vladimir Putin a facut baie de mulțime inaintea alegerilor din Rusia: Oamenii i-au strigat numele, iar o femeie l-a sarutat pe obraz

10:05, 06.03.2024 - Cu cateva zile inaintea alegerilor prezidențiale din Rusia, Vladimir Putin este in plina campanie electorala, campanie care este doar un exercițiu de imagine. Președintele rus a facut o baie de mulțime, iar oamenii i-au strigat numele și au fost nerabdatori sa il atinga.

Imagini virale cu o mașina radiocontrolata care face singura cumparaturi in Moldova

16:26, 25.02.2024 - Pe rețelele de socializare din Republica Moldova au devenit virale imagini cu o mașina radiocontrolata de mici dimensiuni care face inclusiv cumparaturi, fara a fi insoțita de cineva. Pe linga utilizatorii internetului, mașina controlata de la distanța a surprins inclusiv persoanele cu care a trebuit…

Strigat disperat al unei tinere mame: “Fac apel la toate mamele care iși iubesc copiii sa ma ajute și pe mine, sa nu ma lase fara copilul meu!”

15:36, 15.02.2024 - Matei este un baiețel din Vaslui, are puțin peste un an și jumatate și o lunga lista de diagnostice grave. Atat de grave, incat trupul sau firav va trebui sa suporte o operatie pe cord deschis, peste doar cateva zile. Pentru asta insa are nevoie de ajutorul oamenilor cu suflet mare. 

Dupa ce a leșinat in piața din Beliu, o femeie insarcinata a fost ajutata prompt de un pompier aradean

08:10, 09.02.2024 - O femeie insarcinata care a leșinat in piața din comuna Beliu a fost ajutata de un pompier aradean – Darius Puf – care a dat... The post Dupa ce a leșinat in piața din Beliu, o femeie insarcinata a fost ajutata prompt de un pompier aradean appeared first on Special Arad · ultimele știri din Arad .


Ce parere ai despre aceasta stire?