Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

CCR respinge sesizarea USR privind modificările aduse Legii cadastrului

Publicat:

a respins, miercuri, sesizarea in legatura cu modificarile aduse Legii cadastrului si a publicitatii imobiliare, au anuntat, pentru AGERPRES, oficiali ai CCR.

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmarește stiripesurse.ro pe Facebook

stiripesurse.ro × NEWSLETTER ×

Am citit și sunt de acord cu
Politica de confidențialitate

BACK TO TOP DESPRE

Exclusivitați și documente incendiare.

Echipa stiripesurse.ro va prezinta stirile din spatele stirilor.

DATE DE AUDIENTA ARTICOLE RECENTE…

Citeste articolul mai departe pe stiripesurse.ro…  

Sursa articol: stiripesurse.ro


Stiri pe aceeasi tema

Sesizarea privind modificarea Legii recunostintei fata de eroii-martiri, amanata de CCR

19:40, 28.05.2024 - Curtea Constitutionala a Romaniei a amanat, marti, pentru 18 iunie, dezbaterile pe sesizarea presedintelui Klaus Iohannis in legatura cu modificarea Legii recunostintei fata de eroii-martiri si luptatorii care au contribuit la victoria Revolutiei din 1989.

CCR amana sesizarea președintelui Iohannis pe Legea privind transmiterea de terenuri Universitatii 'Regele Mihai I' din Timisoara

19:40, 28.05.2024 - Curtea Constitutionala (CCR) a amanat, marti, pentru 18 iunie, dezbaterile pe sesizarea presedintelui Klaus Iohannis asupra Legii privind transmiterea unor terenuri Universitatii de Stiintele Vietii "Regele Mihai I" din Timisoara.

Modificari controversate aduse legii RCA

06:35, 22.05.2024 - Modificari controversate aduse legii RCA. Transportatorii se tem ca soferii ar putea fi nevoiti sa plateasca o parte din costul reparatiei mașinilor. Modificarile propuse la legea RCA i-ar putea dezavantaja pe soferi, spun reprezentanții transportatorilor și cei ai service-urilor auto. Acestia nu vor…

CCR decide asupra sesizarii presedintelui Iohannis in legatura cu modificarile aduse legii Consiliului Legislativ

07:00, 24.04.2024 - Curtea Constitutionala a Romaniei (CCR) urmeaza sa discute, miercuri, sesizarea presedintelui Klaus Iohannis asupra actului normativ privind modificarea si completarea Legii 73/1993 pentru infiintarea, organizarea si functionarea Consiliului Legislativ.

CCR dezbate sesizarea pe Legea privind transmiterea de terenuri Universitatii 'Regele Mihai I' din Timisoara

07:00, 24.04.2024 - Curtea Constitutionala a Romaniei urmeaza sa dezbata, miercuri, sesizarea presedintelui Klaus Iohannis asupra Legii privind transmiterea unor terenuri Universitatii de Stiintele Vietii "Regele Mihai I" din Timisoara.

CCR amana sesizarea pe modificarea Legii recunostintei fata de eroii-martiri

14:40, 10.04.2024 - Curtea Constitutionala a Romaniei a amanat, miercuri, pentru 28 mai, sesizarea presedintelui Klaus Iohannis in legatura cu modificarea Legii recunostintei fata de eroii-martiri si luptatorii care au contribuit la victoria Revolutiei din 1989.

Alegerile prezidențiale pot fi organizate in septembrie. CCR a respins sesizarea USR - anunț oficial

11:16, 21.03.2024 - „In esența, Curtea a statuat ca legea criticata realizeaza o redimensionare a intervalului de timp in care urmeaza a se fixa data alegerilor, ceea ce nu pune in discuție un element fundamental al dreptului electoral”, se arata intr-un comunicat al Curții Constituționale remis astazi.Plenul Camerei Deputaților…

Alegerile prezidențiale pot fi organizate in septembrie. CCR a respins sesizarea USR - anunț oficial

14:35, 20.03.2024 - „In esența, Curtea a statuat ca legea criticata realizeaza o redimensionare a intervalului de timp in care urmeaza a se fixa data alegerilor, ceea ce nu pune in discuție un element fundamental al dreptului electoral”, se arata intr-un comunicat al Curții Constituționale remis astazi.Plenul Camerei Deputaților…


Ce parere ai despre aceasta stire?