Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Cazul Facebook la Curtea Europeana de Justitie, sau cand buturuga mica rastoarna carul mare

Publicat:

Incapatanarea unui student austriac de a ramane consecvent credintelor sale potrivit carora Facebook abuzeaza prin popularitatea sa de buna credinta sau ignoranta utilizatorilor sai zdruncina din temelii politica europeana privind transferul de date, in plin proces de negociere a acordului comercial transatlantic TTIP si a reformei europene privind piata digitala unica.

de Justitie a invalidat marti decizia care dateaxa din 2000 privind declararea ca "safe harbour" (zona sigura - n.red.) in transferul de date, dandu-i castig de cauza…

Citeste articolul mai departe pe business24.ro…  

Sursa articol: business24.ro


Stiri pe aceeasi tema

Ucraina a inceput construirea a doua noi reactoare nucleare. „Acesta este raspunsul nostru pentru teroristi”

20:51, 13.04.2024 - Ucraina a inceput sa construiasca doua noi reactoare, de fabricatie americana, la o centrala nucleara din vestul tarii, in conditiile in care infrastructura energetica ucraineana este atacata masiv de Rusia, relateaza AFP si dpa, citate de Agerpres.Joi, muncitori ai centralei de la Hmelnitkii au turnat…

ISIS a pus ochii pe Europa și SUA, dupa masacrul de la Moscova. „Furtuna perfecta” care amenința Jocurile Olimpice de la Paris

07:00, 02.04.2024 - Gruparea terorista ISIS are o „dorința puternica” de a ataca SUA și alte puteri ale lumii, a avertizat saptamana trecuta fostul lider al Comandamentului Central al Statelor Unite, adaugand ca pericolul „este inevitabil”. Analiștii cred ca militanții se concentreaza acum mai mult pe Europa și scot in…

Microsoft va comercializa aplicatia de chat si video Teams separat de produsul Office, la nivel global

06:55, 02.04.2024 - Comisia Europeana investigheaza legatura dintre Office si Teams inca de la o plangere din 2020, facuta de Salesforce, aplicatia de mesagerie concurenta pentru spatiul de lucru Slack. Teams, care a fost adaugat gratuit la Office 365 in 2017, a inlocuit ulterior Skype for Business si a devenit popular…

Toate tunurile pe Google si Apple. SUA și UE vor ”spargerea” companiilor

08:40, 25.03.2024 - Companiile Big Tech Google si Apple, dar nu numai ele, se confrunta cu cea mai mare provocare din ultimele decenii, deoarece autoritatile de reglementare antitrust de pe ambele maluri ale Atlanticului reprima presupusele practici anticoncurentiale, ceea ce ar putea duce la ordine de divizare, o premiera…

Google si Apple se confrunta cu cel mai mare risc din ultimele decenii de a primi ordine de divizare din partea autoritatilor de reglementare

07:55, 25.03.2024 - Aceasta, la randul sau, ar putea inspira autoritatile de reglementaarile din intreaga lume sa continue, asa cum demonstreaza numarul tot mai mare de anchete antitrust in diferite tari, dupa deschiderea dosarelor UE si SUA. De cand AT&T a fost divizata in urma cu exact 40 de ani, nicio companie nu s-a…

Google și Apple, in pragul colapsului. Procesul care ar putea duce la "spargerea" celor doua companii extrem de importante pentru economia americana

07:55, 25.03.2024 - Aceasta, la randul sau, ar putea inspira autoritatile de reglementaarile din intreaga lume sa continue, asa cum demonstreaza numarul tot mai mare de anchete antitrust in diferite tari, dupa deschiderea dosarelor UE si SUA.De cand AT&T a fost divizata in urma cu exact 40 de ani, nicio companie nu s-a…

UE nu trebuie parasita, ci schimbata

05:56, 19.03.2024 - Persista criza sectorului agricol european. Duminica, la Madrid, sute de fermieri au protestat din nou, pe jos și pe tractoare, impotriva „birocratiei excesive” și a reglementarilor de la Bruxelles de care sunt „sufocati”. Vineri, Comisia Europeana acceptase in extremis sa slabeasca respectarea unor…

De ce Europa și Romania sunt in picaj economic, iar SUA e pe val. Economist: „Germania e mai saraca decat cele mai amarate state americane”

11:30, 16.03.2024 - Un cunoscut economist explica modul in care, egale in 2008, inaintea marii crize, economiile Uniunii Europene și Statelor Unite au evoluat total diferit. Dupa criza, americanii au crescut constant, in timp ce europenii s-au plafonat și au intrat in declin.


Ce parere ai despre aceasta stire?