Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Caz unic în lume. Ce s-a întâmplat cu fetița care s-a născut fără sânge

Publicat:

, care are acum 4 ani, s-a nascut in decembrie 2009 in Irlanda, iar la nastere nivelul hemoglobinei ei era zero. Prin venele micutei curgea doar o substanta asemanatoarei plasmei.

Citeste articolul mai departe pe evz.ro…  

Sursa articol: evz.ro


Stiri pe aceeasi tema

O cunoscuta influencerița din Romania a nascut. A devenit mama pentru prima data și a adus pe lume o fetița / FOTO

12:40, 22.05.2024 - A anunțat in urma cu cateva luni ca traiește o perioada unica de cand a aflat ca va deveni mama, iar de curand, a nascut. O cunoscuta influencerița din Romania a adus pe lume primul ei copil, o fetița perfect sanatoasa.

Bucurie mare in familia lui Don Pepe! Soția lui a nascut. Maria Capalnaș a adus pe lume o fetița

12:10, 23.04.2024 - Don Pepe și soția lui, Maria Capalnaș, traiesc momente unice. Cei doi s-au casatorit in urma cu cateva luni, pe malul Lacului Como, iar de curand, au devenit și parinți. Soția afaceristului a adus pe lume primul lor copil, o fetița.

Minuni in infern! O fetița a venit pe lume dupa ce mama ei a intrat in moarte cerebrala. „Chiar daca a supraviețuit, acest copil s-a nascut orfan”

09:45, 23.04.2024 - Chiar și in infernul din Fașia Gaza se gasesc, din cand in cand, povești de speranța. Cum ar fi cea a lui Sabreen, o fetița care a venit pe lume la cateva minute dupa moartea cerebrala a mamei sale.

O adolescenta de 13 ani, injunghiata cu sange rece de iubitul de 20 de ani! Totul s-a intamplat in casa bunicilor, din cauza geloziei

15:56, 11.04.2024 - Intr-un incident șocant, o adolescenta in varsta de 13 ani a fost injunghiata in casa bunicilor de catre iubitul ei de 20 de ani. Evenimentul tragic, care a avut loc din cauza geloziei, a zguduit județul Giurgiu.

Ce s-a intamplat cu Nicoleta Cirjan, femeia care i-a daruit o fetița fostului Principe Nicolae

14:45, 01.04.2024 - Nicoleta Cirjan este cunoscuta drept femeia care i-a daruit o fetița fostului Principe Nicolae. In ultimul timp, insa, nu se mai știe absolut nimic despre aceasta, dar nici despre micuța ei. Iata ce s-a intamplat cu Nicoleta Cirjan!

Premiat de Burleanu pe teren, a analizat la sange naționala: „Era normal sa n-avem pretenții” + Verdict categoric in privința lui Ianis Hagi: „I-ar face un bine!”

19:55, 24.03.2024 - Marin Dragnea, 68 de ani, om de baza la Dinamo in anii '80, in lotul naționalei la EURO '84, s-a numarat printre foștii „tricolori” premiați de FRF la amicalul cu Irlanda de Nord de vineri (1-1). In exclusivitate pentru GSP.ro, fostul mijlocaș și-a prezentat concluziile dupa ce a vazut la treaba selecționata…

Gica Hagi, dupa ce a pierdut cu Dunarea Calarași: „Mi-a placut mijlocașul nascut in 2008” + Cum prefațeaza meciurile naționalei

18:55, 19.03.2024 - Farul a pierdut astazi meciul amical cu Dunarea Calarași, echipa de Liga 3, scor 3-4. La final, antrenorul-finanțator al campioanei Romaniei, Gica Hagi (59 de ani), a comentat partida și a prefațat duelurile pe care le va disputa naționala in aceasta perioada, cu Irlanda de Nord (22 martie) și Columbia…

Cristi Tanase a devenit tata pentru prima oara. Adina Maria, soția fostului fotbalist, a nascut o fetița

12:00, 12.03.2024 - Cristi Tanase, in varsta de 37 de ani, a devenit tata pentru prima oara, alaturi de Adina Maria, soția lui, care a nascut o fetița superba. Aceasta a anunțat pe rețelele de socializare ca micuța a venit pe lume pe data de 10 martie 2024.


Ce parere ai despre aceasta stire?