Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

CAZ TRAGIC într-un sat din Orhei. O femeie a murit subit, după ce a născut un bebeluş pe câmp. Sătenii, ÎNGROZIŢI

Publicat:

Tragedie in satul Hulboaca, raionul Orhei. O femeie de 37 de ani a murit dupa ce a nascut un copil in camp. Rudele sustin ca victima a mers aseara pe toloaca de la marginea satului dupa iarba pentru iepuri si nu s-a mai intors.

Citeste articolul mai departe pe publika.md…  

Sursa articol: publika.md


Stiri pe aceeasi tema

Bebeluș de doar 7 luni iși pierde viața subit. Al doilea caz tragic in doar cateva luni

13:15, 07.05.2024 - Un caz șocant a zguduit o localitate intreaga. Un bebeluș de doar 7 luni a murit subit, dupa o criza respiratorie severa. Tragedia vine la doar cateva luni dupa un alt caz similar, cand o fetița de 9 ani a murit.

Inca o tragedie in spitalele din Romania! O femeie a murit in Sibiu, la cateva zile dupa ce a nascut

16:06, 08.04.2024 - Inca o tragedie s-a produs la un spital din Romania! O femeie a murit, la doar cateva zile dupa ce a nascut. Aceasta s-a simțit foarte rau și a intrat in trei stopuri cardio-respiratorii. Din nefericire, pacienta nu a mai avut nicio șansa sa iși revina.

Tragedie fara margini! O femeie a murit in urma inflamației sanilor, dupa ce a nascut intr-un spital privat

15:55, 08.04.2024 - Tragedie fara margini! O femeie a murit in urma inflamației sanilor, dupa ce a nascut intr-un spital privatSpitalul Judetean Sibiu face o ancheta, dupa ce o femeie de 32 de ani a murit in unitatea medicala, la o saptamana dupa ce a nascut intr-un spital privat.

Doliu fara margini! Fosta Regina a Frumuseții a murit subit la 35 de ani. Destinul tragic al lui Jade Leigh Hunt

12:01, 06.04.2024 - Tragedie fara margini! O fosta regina a frumuseții a murit subit la doar 35 de ani! Jade Leigh Hunt, fosta Miss Scoția 2012, s-a stins din viața fulgerator. Rudele și prietenii tinerei sunt șocați, nimeni nu se aștepta la așa ceva. A murit la doar 35 de ani Jade Leigh Hunt a plecat la ceruri la […]…

[VIDEO] Tragedie la Șiria: o femeie de 93 de ani a murit carbonizata

23:06, 27.03.2024 - In aceasta seara, la Șiria a luat foc o casa. O femeie de 93 de ani a murit carbonizata in propria locuința. „Concomitent cu acțiunea de stingere, pompierii au acționat și pentru cautarea – salvarea posibilelor victime, intrucat in apelul pe 112 s-a precizat ca exista posibilitatea ca o persoana sa…

Tragedie in Targu Mureș. Un barbat a murit subit, intr-o padure. A fost gasit fara siflare in mașina / FOTO

08:30, 01.03.2024 - Descoperire halucinanta in Targu Mureș. Un barbat a fost gasit mort, in urma cu puțin timp, intr-o padure de langa oraș. Acesta se afla in propria mașina, iar decesul sau a starnit multe semne de intrebare. Polițiștii au inceput o ancheta in acest caz.

Cine este adolescentul care a murit subit in Timiș, sub privirile colegilor sai. Baiatul a fost operat la inima in urma cu un an / FOTO

16:35, 26.02.2024 - Tragedie de proporții in Timiș. Un baiat de 16 ani a murit subit, sub privirile colegilor sai de la fotbal. Acesta se afla pe teren in momentul in care s-a stins din viața. Au aparut informații noi despre cine este adolescentul de 16 ani. In urma cu un an, a suferit o operație la inima.

Accident tragic la Strașeni: O femeie a murit pe loc, dupa ce a fost lovita de un microbuz ce ieșea dintr-o parcare

17:50, 19.02.2024 - O femeie a murit pe loc, dupa ce a fost lovita de un microbuz ce ieșea dintr-o parcare, in apropiere de Procuratura din Strașeni. Potrivit Poliției, accidentul tragic s-a produs in dimineața zilei de astazi, 19 februarie.


Ce parere ai despre aceasta stire?