Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

CAZ ȘOCANT Un elev de 12 ani din Baia Mare a murit după ce i s-a făcut transfuzie de sânge

Publicat:
CAZ ȘOCANT Un elev de 12 ani din Baia Mare a murit după ce i s-a făcut transfuzie de sânge

Un elev de 12 ani din a murit dupa ce i s-a facut transfuzie de sange in urma unei intervenții chirurgicale: The post CAZ ȘOCANT Un elev de 12 ani din a murit dupa ce i s-a facut transfuzie de sange first appeared on .

Citeste articolul mai departe pe informatia-zilei.ro…  

Sursa articol si foto: informatia-zilei.ro


Stiri pe aceeasi tema

Șofer in coma dupa ce a ajuns cu mașina in șanț pe centura Baii Mari

17:15, 18.04.2024 - Astazi, 18 aprilie, la ora 11:23, polițiștii din municipiul Baia Mare au fost sesizați prin SNUAU 112 cu privire la faptul ca pe strada Europa a avut loc un accident de circulație soldat cu ranirea unei persoane. The post Șofer in coma dupa ce a ajuns cu mașina in șanț pe centura Baii Mari first appeared…

A murit in timp ce fugea de polițiști, dupa ce a intrat cu mașina intr-un stalp. Incident șocant, in Teleorman

09:51, 10.04.2024 - „In ziua de 10 aprilie a.c., in jurul orei 02:20, o patrula de politie din cadrul Politiei Municipiului Rosiori de Vede, in timp ce se afla in serviciul de patrulare pe strada Dunarii, din localitate, a efectuat semnal regulamentar de oprire unui autoturism, insa conducatorul auto si-a continuat deplasarea,…

O LISTA DETALIATA Beneficiile pentru donatorii de sange

14:30, 08.04.2024 - Procesul de subscriere nu implica comisioane din partea bancilor intermediare, iar veniturile obținute din dobanzi sau caștigurile de capital sunt scutite de impozitare. The post O LISTA DETALIATA Beneficiile pentru donatorii de sange first appeared on Informatia Zilei .

INVAȚAMANTUL BAIMAREAN Lucrari ample la Colegiul Tehnic ”Anghel Saligny”

14:15, 08.04.2024 - Colegiul Tehnic ”Anghel Saligny” Baia Mare se modernizeaza an de an. Instituția de invațamant a primit finanțare pentru mai multe proiecte inițiate de cadrele didactice. The post INVAȚAMANTUL BAIMAREAN Lucrari ample la Colegiul Tehnic ”Anghel Saligny” first appeared on Informatia Zilei .

Unde este siguranța promisa baimarenilor? Barbat atacat și talharit in strada pentru doar 30 de lei

11:56, 21.03.2024 - Ieri, 20.03.2024, la ora 16.28, poliția municipiului Baia Mare a fost sesizata ca pe B-dul Regele Mihai s-a produs o talharie. The post Unde este siguranța promisa baimarenilor? Barbat atacat și talharit in strada pentru doar 30 de lei first appeared on Informatia Zilei .

Un copil de 2 ani a murit dupa ce a cazut intr-un bazin de colectare a apei. Caz șocant la Arad!

07:06, 21.03.2024 - Parinții au fost cei care l-au scos pe micuț din bazin și au sunat de urgența la 112. La sosirea echipajului, copilul era in stare de inconștiența.Dupa mai multe manevre de resuscitare, minorul a fost declarat decedat. Polițiștii au deschis acum o ancheta pentru a stabili cum s-a produs tragedia. 

BIBLIOTECA JUDEȚEANA Evenimente culturale de sezon in Baia Mare

13:25, 16.02.2024 - Luni, 19 februarie, de la ora 17.00,  in Salonul Artelor Inspectoratul Școlar Județean Maramureș in colaborare cu Biblioteca Județeana „Petre... The post BIBLIOTECA JUDEȚEANA Evenimente culturale de sezon in Baia Mare first appeared on Informatia Zilei .

TRAGEDIE: Barbatul din Baia Mare salvat din apele reci ale raului Sasar a murit la Spitalul Municipal Sighet

14:45, 08.02.2024 - La data de 06 februarie a.c., polițiștii din Sighetu Marmației au fost sesizați de catre personalul medical din cadrul Spitalului Municipal, despre faptul ca, la aceasta unitate medicala ar fi decedat un barbat in varsta de 44 de ani. The post TRAGEDIE: Barbatul din Baia Mare salvat din apele reci ale…


Ce parere ai despre aceasta stire?