Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Caz şocant la o creşă din statul american Michigan, unde un băieţel de doar câţiva ani a împuşcat, din greşeală, alţi doi copii. Tragedie şi lacrimi!

Publicat:

Cei mici, cu totii in varsta de trei ani, se jucau in momentul in care unul dintr ei a gasit un pistol, l-a indreptat in joaca spre prietenii sai si a apasat pe tragaci. Ambele victime sunt acum in stare grava la un spital din Detroit. Tragedia a socat intreaga comunitate. Nimeni nu isi explica cum a putut cel mic sa gaseasca arma.

Citeste articolul mai departe pe a1.ro…  

Sursa articol: a1.ro


Stiri pe aceeasi tema

Tragedie cumplita la vanatoare in Hunedoara. Un barbat și-a omorat din greșeala camaradul

14:00, 03.05.2024 - Un barbat de 44 de ani a murit impuscat in timpul unei partide de vanatoare. Unui alt barbat cu care se afla la vanat i s-a descarcat accidental arma si l-a impuscat pe camaradul sau in zona pieptului.

Un barbat a murit dupa ce a fost impușcat, din greșeala, in timp ce se afla la vanatoare, in Hunedoara. Tatal tragatorului a fost cel care a anunțat autoritațile

13:36, 03.05.2024 - Tragedie la vanatoare in Joia Mare! Un barbat a murit dupa ce a fost impușcat, din greșeala, in timp ce se afla la vanatoare, in Hunedoara. Cel care a alertat autoritațile a fost chiar tatal tragatorului.

Tragedie la o zi de naștere in SUA. Doi copii au murit și mai multe persoane au fost ranite grav de o șoferița bauta

10:15, 21.04.2024 - Accident tragic in statul Michigan din SUA. O femeie care s-a urcat bauta la volan a intrat cu mașina intr-un club unde se ținea o zi de naștere. Doi copii au murit și mai multe persoane au fost grav ranite.

Caz șocant in țara: Copii drogați, puși sa construiasca sau sa renoveze imobile. Primeau la schimb alcool și canabis

09:35, 15.03.2024 - Caz șocant in țara: Copii drogați, puși sa construiasca sau sa renoveze imobile. Primeau la schimb alcool și canabis Polițiștii Serviciului de Combatere a Criminalitații Organizate Hunedoara, impreuna cu procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizata și Terorism – Biroul…

Caz șocant, in Hunedoara: copii ținuți in sclavie și drogați. Minorii, forțați sa lucreze in construcții

06:50, 15.03.2024 - Potrivit anchetei, minorii au fost recrutați intre 2020 și 2021. Barbatul i-a luat pe aceștia și i-a adapostit intr-o zona rurala a județului Hunedoara. Acolo, individul deține mai multe proprietați. Minorii au fost obligați sa lucreze la construcția, amenajarea și renovarea unor imobile, iar la schimb,…

Tragedie in Dolj. Doi copii au murit intoxicați cu monoxid de carbon. Bunica lor a fost gasita langa ei, in stare de inconștiența

10:05, 11.03.2024 - O tragedie de proporții s-a produs in Dolj, in urma cu cateva ore. Doi copii gemeni au fost gasiți morți in casa, dupa ce au fost intoxicați cu monoxid de carbon. De asemenea, bunica lor a fost gasit in stare de inconștiența alaturi de nepoții ei. O vecina a fost martora la scena ingrozitoare.

Crima șocanta. Un barbat și-a impușcat 12 rude. Au fost uciși tatal sau, un unchi și mai mulți copii

16:21, 17.02.2024 - Un barbat a recurs la un gest ingrozitor, in urma cpreia 12 persoane au murit. Acestea erau rudele sale, iar printre persoanele care au murit se numara tatal sau, unchiul și mai mulți copii. Barbatul a creat un adevarat masacru.

Tragedie in București! Un barbat a fost impușcat de varul lui. De ce a recurs la acest gest șocant

14:00, 11.02.2024 - O adevarata tragedie a avut loc in Sectorul 4 din București! Un barbat a fost impușcat de varul lui. Iata de ce a recurs la acest gest șocant, dar și ce au transmis reprezentanții Poliției din Capitala!


Ce parere ai despre aceasta stire?