Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Cătina, alimentul miraculos. Știi însă cât de periculoasă este? O mai consumi?

Publicat:

Fructele de catina sunt recunoscute drept cele mai eficiente polivitamine naturale. Arma secreta a catinei este concentratia ridicata de vitamina A si betacaroten, un puternic antioxidant care contribuie la regenerarea tesuturilor prin crearea de celule noi.

Citeste articolul mai departe pe realitatea.net…  

Sursa articol: realitatea.net


Stiri pe aceeasi tema

Cele mai bune și cele mai proaste alimente pentru dinți, potrivit University of Rochester

13:16, 07.05.2024 - Daca sunteți ceea ce mancați, acest lucru este cu atat mai adevarat pentru dinții și gingiile dumneavoastra. Atunci cand bei și mananci alimente bogate in amidon sau zaharoase, nu numai ca te hranești. Hranești și germenii (bacteriile) care pot duce la apariția cariilor dentare și a bolilor gingivale…

De ce trebuie sa consumi ficat. Beneficiile pe care le are acest aliment

16:30, 05.05.2024 - Ficatul are o mulțime de beneficii pentru intregul organism, fiind o sursa bogata in vitamine și nutrienți. Alimentul poate fi combinat cu numeroase ingrediente sanatoase, iar rezultatul va fi unul delicios, oferind și o doza de energie.

Au scapat cu viata miraculos. S-au rasturnat cu tractorul in rau!

14:46, 12.04.2024 - Pompierii de la Punctul de Lucru Tigveni au fost chemați sa intervina cu o autospeciala de intervenție și o ambulanța SMURD de prim ajutor calificat in cazul unui tractor cazut de pe un pod, in apa. Evenimentul s-a produs in comuna Șuici, satul Valea Bodenilor. La fața locului este prezent și un echipaj…

Alimentul din bucataria ta care iți scurteaza viața: daca il consumi mai puțin, traiești mai mult - studiu

03:10, 12.04.2024 - Reducerea aportului de sare din alimentația dumneavoastra poate parea la prima vedere neinteresanta, insa cercetarile recente sugereaza ca beneficiile ar putea fi substanțiale, putand reduce riscul de deces prematur.

Strugurii de masa au ajuns sa fie cel mai bine exportați dintre fructele moldovenești

14:35, 22.03.2024 - Ramura strugurilor de masa a devenit numarul unu in totalul exportului de fructe moldovenești, pe fundalul scaderii exportului producției agricole. Dintre toate ramurile producției agricole, este ramura care a avut, in ultimii doi ani, cea mai mai creștere și are un potențial enorm de export. Sint concluzii…

Fructele și legumele pe care nu ar trebui sa le mai consumi. Au cele mai mari niveluri de pesticide

18:55, 20.03.2024 - O mulțime de persoane au devenit, in ultimul timp, preocupate de un stil de viața sanatos. Medicii ne sfatuiesc sa adaugam in alimentație cat mai multe fructe și legume dar se pare ca nu toate sunt bune. Ba din contra, exista unele fructe și legume care pot provoca probleme de sanatate serioase.

Alimentul pe care sa nu-l consumi niciodata daca suferi de inflamație cronica. Iți va crea disconfort

19:30, 09.03.2024 - Inflamația cronica este un proces inflamator in organismul nostru care poate persista o perioada indelungata. Alimentele pe care le consumam ne pot crea mai mult rau, astfel ca dieta pe care o avem trebuie sa fie una echilibrata și plina de nutrienți sanatoși.


Ce parere ai despre aceasta stire?