Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Câți T-Rex au trăit vreodată pe Terra? - Cercetătorii au făcut câteva estimări interesante

Publicat:

au trait simultan 20.000 de dinozauri Tyrannosaurus rex iar în total în doua milioane de ani au existat 2,5 miliarde de exemplare de T-Rex, dinozaurul celebru pentru marimea sa și pentru dinții gigantici. O cercetare a încercat sa estimeze câți T-Rex au existat, dar rezultatele sunt într-o marja larga. S-au descoperit aproximativ 40 de fosile de T-Rex. dinozaurul care a fost pentru prima oara descris în 1905. Cel mai celebru are 12 metri lungime, cântarea 9 tone și se estimeaza ca a trait 33 de ani.

Proiectul a fost condus de un paleontolog…

Citeste articolul mai departe pe hotnews.ro…  

Sursa articol: hotnews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Descoperire uluitoare a cercetatorilor! Vitamina care ar putea juca un rol important in combaterea cancerului

10:55, 27.04.2024 - Un studiu recent, publicat in revista Science, sugereaza ca vitamina D ar putea juca un rol important in combaterea cancerului, scrie Mediafax. Cercetatorii au descoperit ca șoarecii hraniți cu o dieta bogata in vitamina D au avut o rezistența sporita la tumori și au raspuns mai bine la tratamentele…

Au fost descoperite fosile unice ale unei reptile gigantice

04:05, 27.04.2024 - Paleontologii au facut o descoperire uimitoare in Columbia, gasind fosilele unei broaște țestoase uriașe vechi de aproximativ 57 de milioane de ani. Universitatea care a efectuat sapaturile a declarat ca descoperirile sint esențiale pentru ințelegerea erelor antice din America de Sud. Fosilele reptilei…

Bugetul modificat al Municipiului Targu Mureș, adoptat de Consiliul Local. 1,3 milioane de lei in plus pentru CSM și cateva milioane de lei in plus pentru reparații

21:10, 25.04.2024 - Consilierii locali ai Municipiului Targu Mureș au adoptat proiectul de modificare a bugetului local pentru anul 2024. Proiectul de hotarare a fost votat in cadrul ședinței ordinare a CL Targu Mureș, din 25 aprilie. Dupa adoptarea amendamentelor, a fost aprobat bugetul rectificat, pe anul 2024, in suma…

FOTO: Peste 10 kilometri de drum urmeaza sa fie modernizat in Roșia Montana: Primaria a solicitat aviz pentru proiectul MAMUT de peste 22 milioane

18:00, 20.04.2024 - FOTO: Peste 10 kilometri de drum urmeaza sa fie modernizat in Roșia Montana: Primaria a solicitat aviz pentru proiectul MAMUT de peste 22 milioane FOTO: Peste 10 kilometri de drum urmeaza sa fie modernizat in Roșia Montana: Primaria a solicitat aviz pentru proiectul MAMUT de peste 22 milioane Primaria…

Cum va arata aquapark-ul de 40 de milioane de euro de la Cluj?

10:30, 21.02.2024 - Primaria Cluj-Napoca platește peste 100.000 de euro pentru alte doua studii care sa materializeze aquaparkul anunțat in Cluj-Napoca, la ștrandul SUN din cartierul Grigorescu. Proiectul aquapark-ului se afla zilele acestea in consultare publica. Primaria Cluj-Napoca a dat publicitații și primele randari…

Un nou antibiotic capabil sa distruga bacteriile rezistente

20:00, 19.02.2024 - Cercetatorii de la Universitatea Harvard au anunțat crearea unui nou antibiotic eficace in combaterea bacteriilor rezistente la medicamente. In studiile de laborator, cresomicina, numele noului antibiotic, a demonstrat ca poate ucide bacterii rezistente la medicamente, agenții patogeni  extrem de periculoși…

VIDEO - O noua specie de titanozaur a fost descoperita in China: a trait acum 70 de milioane de ani in Cretacic

10:00, 16.02.2024 - Paleontologii chinezi au descoperit recent fragmente fosilizate ale unei noi specii de dinozaur sauropod titanozaur. Animalul, numit Jiangxititan ganzhouensis, se crede ca a trait in timpul Cretacicului superior, cu aproximativ 72 pana la 66 de milioane de ani in urma, in ceea ce este acum China, informeaza…

Aditivii cei mai folosiți, inclusiv in paine, care maresc riscul de cancer

15:20, 14.02.2024 - Emulgatorii, aditivii alimentari cei mai folosiți, inclusiv in paine, sunt legați direct de apariția unor cancere, potrivit unui nou studiu, realizat de un grup de cercetatori francezi din cadrul INSERM. Studiul a fost publicat in revista de știința PLOS Medicine și se bazeaza pe datele privind starea…


Ce parere ai despre aceasta stire?