Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Câți bani câștigă un preot debutant în 2022. Suma uriașă pe care o primește un episcop

Publicat:

Pentru unii dintre noi, alegerea unei meserii sau vocații este extrem de importanta. Ca de altfel și remunerația lunara. Salariile, spun guvernanții au crescut, iar ca urmare a ultimei decizii, din pacate, vor fi inghețate, cel puțin in sistemul de stat. Cu toate astea, exista in Romania oameni care caștiga extrem de bine, facand, uneori, […] The post Cați bani caștiga un preot debutant in 2022. Suma uriașa pe care o primește un episcop appeared first on IMPACT .

Citeste articolul mai departe pe playtech.ro…  

Sursa articol: playtech.ro


Stiri pe aceeasi tema

SALARIILE ROMANILOR Cat castiga cei mai bine pregatiti IT-isti din Romania

10:35, 09.04.2024 - „Sunt foarte multe asteptari, intre 4 si 6.000 euro net pe CIM (contract individual de munca – n.r), asteptari care sunt extrem de mari pentru piata noastra” a declarat Baron, .... The post SALARIILE ROMANILOR Cat castiga cei mai bine pregatiti IT-isti din Romania first appeared on Informatia Zilei…

Romania primește o gura uriașa de oxigen din partea Europei: se reintroduce o schema de ajutor de stat

00:01, 09.04.2024 - Comisia Europeana a aprobat reintroducerea unei scheme de ajutor de stat a Romaniei in valoare de 2,5 miliarde euro, echivalentul a 12,5 miliarde lei, pentru sprijinirea intreprinderilor in contextul razboiului Rusiei impotriva Ucrainei, informeaza News.ro.

Cat au crescut salariile romanilor in ultimii ani. Orașele din Romania in care se caștiga cel mai bine

15:35, 25.03.2024 - In ultimii ani, salariile romanilor din anumite zone ale țarii au crescut considerabil, o arata statisticile. Astfel, s-a intocmit un clasament al județelor in care s-au inregistrat, in anul 2023, cele mai mari venituri.

Salarii in Romania vs. salarii in Europa | Cat castiga un sofer de TIR, un medic sau un profesor

08:16, 14.03.2024 - Romania se afla pe ultimele locuri in topurile europene, atat privind salariile minime, cat si salariile medii. Castigurile romanilor difera in functie de natura meseriei, anii de vechime ori nivelul studiilor.

Dedeman face angajari masive, iar salariile sunt colosale! Iata cum poți caștiga aproape 10.000 lei pe luna!

13:30, 21.02.2024 - Una dintre cele mai mari companii din Romania, Dedeman face angajari in intreaga țara! Gigantul fraților Paval are nevoie de o mulțime de angajați și, pentru a reuși sa atraga forța de munca, ofera salarii pe masura. Verifica aici lista posturilor, ce salarii ofera DEDEMAN și cum poți…

Care este salariul pe care un medic de familie in caștiga in Romania in 2024. Ce suma de bani primește pentru fiecare pacient

17:26, 15.02.2024 - In prezent, in Romania, numarul medie de medici de familie se ridica la aproape 12.000, insa experții remarca ca acest cifra ar trebui sa fie considerabil mai mare. Iata cat caștiga un medic de familie in Romania.

Uite cine ii indeamna pe angajații din sanatate la greva! Averea URIAȘA a liderului Sanitas! Caștiga aproape 15.000 DE EURO LUNAR!

19:06, 06.02.2024 - Liderul de sindicat cu cele mai mari venituri din Romania caștiga aproape 170.000 de euro pe an. Este președintele Federației SANITAS, dar și al Confederației CNSLR Frația, Leonard Sorin Barascu.

Veste uriașa! Ministrul Economiei incepe negocierile cu patronii din Romania pentru salariul minim european

21:05, 29.01.2024 - Ministrul Economiei, Antreprenoriatului si Turismului, Stefan-Radu Oprea, a declarat, referitor la salariul minim european, ca solutiile ar trebui gasite impreuna cu mediul de afaceri.„Atata timp cat nu vom ajunge la o convergenta cu salariul minim european, fenomenul migratiei economice va continua”,…


Ce parere ai despre aceasta stire?