Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Cățelușa Vanda a produs un conflict între Mihai Petre şi Gabriel Cocu la "Ham talent": „Asta e o exagerare maximă”

Publicat:

Desi are probleme cu inima, oboseste destul de repede si nu are voie sa depuna mult efort, este plina de energie si adora sa se joace.

"Îmi doresc foarte mult sa ajungem în finala pentru ea, pentru ca e un animal minunat", a marturisit , stapâna sa, înainte de a intra pe scena.

În prima semifinala a show-ului "", Vanda a fost vedeta unui moment inedit pe scena, provocând o cearta între jurati.

Dupa ce Cocu atrage atenția asupra unui detaliu care, din punctul lui de vedere,…

Citeste articolul mai departe pe a1.ro…  

Sursa articol: a1.ro


Stiri pe aceeasi tema

Jo și Liviu, moment incredibil marca Looney Tunes pe scena Te cunosc de undeva! „M-a luat panica! Sa vedeți ce-mi iau eu zborul cu tot cu colivia!”

22:05, 12.04.2024 - Sambata aceasta, ȋn cea mai noua gala Te cunosc de undeva!, difuzata ȋncepand cu ora 20.00 la Antena 1 ȋi va provoca pe Jo și Liviu sa se ȋntoarca ȋn copilarie, ȋntr-o perioada cand desenele animate erau principala preocupare. Cei doi au primit de la rule

Emil Rengle vine pe scena iUmor cu un moment savuros de stand-up, duminica, de la ora 20.00 Delia: ,,Ai fost foarte mișto”

14:50, 29.03.2024 - Duminica, de la 20.00, iUmor – Alege comedia sezonul 16 revine cu noi numere și momente artistice spectaculoase, prezentate de concurenți care mai de care mai talentați, din toate colțurile lumii, la Antena 1 și pe AntenaPLAY.

Seria In spatele Camerei 609, episodul 10, sezonul 2. Anca Androne: „Te putea mușca, in orice moment, orice animal veninos!”

23:05, 22.03.2024 - Ce se intampla in culisele serialului Lasa-ma, imi place! Camera 609. Descopera actorii care dau viața personajelor, emoțiile din spatele camerelor de luat vederi și povestea producției romanești. Tot ce vrei e sa dai PLAY! Vezi episoade integrale In spatele Camerei 609 in AntenaPLAY!

Paul Szabo revine pe scena iUmor cu cele mai tari glume despre IT-iști, duminica, 17 martie, de la ora 20.00. Delia: „Ești o comoara naționala, un invingator!”

17:20, 15.03.2024 - Duminica, de la 20.00, iUmor – Alege comedia sezonul 16 revine cu noi numere și momente artistice spectaculoase, prezentate de concurenți care mai de care mai talentați, din toate colțurile lumii, la Antena 1 și pe AntenaPLAY.

Bogdan de la Ploiești, moment special alaturi de mama lui. Artistul a urcat-o pe scena: „Adevarata mea avere...” / VIDEO

14:00, 15.02.2024 - Bogdan de la Ploiești a avut parte de un moment special alaturi de mama lui. Artistul a urcat-o pe scena și a transmis faptul ca ea este toata averea pe care el o are. Iata ce videoclip a postat cantarețul de manele pe rețelele de socializare alaturi de femeia care i-a dat viața!

Scena de groaza la Iași. O persoana a cazut de la etaj printre trecatori – FOTO

18:00, 13.02.2024 - Accidentul s-a produs in zona Metalurgie, scrie BZI. Persoana care a cazut de la etaj este un barbat de 40 de ani și deocamdata nu exista detalii despre modul in care s-a produs accidentul.Știre in curs de actualizare.   

Moment șocant pe scena Teatrului din Botoșani: Un actor a fost impușcat in timpul unei repeteiții

15:10, 09.02.2024 - Un actor a fost impuscat, vineri, pe scena Teatrului din Botosani, in timpul unei repetitii, de un coleg, cu un pistol de tip airsoft. Victima a fost transportata la spital, stabilindu-se ca a suferit rani minore. Polistii au deschis o ancheta.Reprezentantii Inspectoratului de Politie Judetean Botosani…


Ce parere ai despre aceasta stire?