Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Câte soții a avut, de fapt, creatorul revistei Playboy, Hugh Hefner. Astăzi ar fi împlinit 93 de ani

Publicat:

va ramane, pentru totdeauna, „regele” pornografiei. Creatorul imperiului Playboy a avut in viața femei cat nu ar fi avut alții in 10, dar cu toate acestea, cu 3 dintre ele s-a iubit cu atata patos, incat le-a și luat de soții.

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Cum arata apartamentul in care locuiesc Oana și Viorel Lis. Soția fostului primar a vandut mai multe obiecte din casa

13:31, 16.04.2024 - Viorel și Oana Lis locuiesc intr-un apartament modest din Capitala. Soții au fost nevoiți sa vanda mai multe lucruri din casa, intre care obiecte de decor și icoane, pentru a face rost de bani. Iata imagini din interiorul locuinței!

Doliu in lumea literara romaneasca. A murit criticul Dan Cristea

12:25, 13.04.2024 - Criticul literar Dan Cristea, director al revistei Luceafarul de dimineata, s a stins din viata la varsta de 81 de ani. Anuntul a fost facut de Uniunea Scriitorilor din Romania, pe pagina de Facebook. "Uniunea Scriitorilor din Romania anunta cu profunda tristete deosebita disparitia dintre noi a criticului…

(video) Omagiu adus compozitorul și interpretul Ion Aldea-Teodorovici care ar fi implinit astazi 70 de ani

13:40, 07.04.2024 - Astazi, 7 aprilie 2024 in Scuarul Monumentului „Doua Inimi Gemene”, de la intrarea in Parcul „Valea Morilor” are loc un eveniment-omagiu dedicat compozitorului Ion Aldea-Teodorovici, care ar fi implinit 70 de ani la naștere.

Liviu Varciu a implinit 40 de ani! Cum și-a petrecut celebrul actor aniversarea in acest an: „Cea mai tare petrecere” / FOTO

12:10, 18.03.2024 - Liviu Varciu și-a sarbatorit, duminica, 17 martie 2024, ziua de naștere! Anul acesta aniversarea actorului a fost una cu totul diferita. Iata cum a fost sarbatorit Liviu Varciu de catre cei dragi!

Mihai Covaliu (COSR): Ar fi un vis implinit ca Halep sa ajunga la JO de la Paris si sa castige o medalie

14:50, 06.03.2024 - Presedintele Comitetului Olimpic si Sportiv Roman, Mihai Covaliu, a declarat, miercuri, pentru AGERPRES, ca ar fi un vis implinit ca jucatoarea de tenis Simona Halep sa participe la Jocurile Olimpice de la Paris si sa castige o medalie.


Ce parere ai despre aceasta stire?