Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Catastrofa din Educaţie. Populate cu impostori, rubedenii şi feluriţi găgăuţi, şcolile noastre sunt focare de infecţie cu şcoleri

Publicat:

La 370 de ani de cand Matei Basarab a creat Schola graeca et latina, prima institutie de invatamant superior din Romania, noi am ramas la fel de irelevanti ca la sfarsitul . Intr-un top dominat in mod firesc de universitati precum MIT, Stanford, Harvard, Cambridge sau Oxford, institutiile romanesti apar in aceeasi categorie cu Universitatea din Ghana, Universitatea din Lahore sau cea din Makerere, Uganda.

Ne aflam intr-o situatie dramatica si toti indicatorii utilizati in acest studiu – cercetare, predare, angajabilitate si internationalizare – ne descalifica. Toate standardele…

Citeste articolul mai departe pe adevarul.ro…  

Sursa articol: adevarul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Sebastian Burduja și accesul la educație: realitatea din spatele studiilor de la Harvard și Stanford

09:25, 13.05.2024 - Sebastian Burduja, candidatul PNL la Primaria Capitalei, a declanșat un dialog interesant cu privire la educația superioara și accesibilitatea acesteia. Intr-o postare recenta, Burduja a subliniat ca studiile sale la Harvard și Stanford nu au fost finanțate exclusiv din averea personala, ci au fost…

Sebastian Burduja raspunde controversei din propriul CV: Cum și-a permis sa studieze la Harvard și Stanford (VIDEO)

16:36, 12.05.2024 - Candidatul PNL la Primaria Capitalei, Sebastian Burduja, afirma duminica, intr-o postare, ca studiile de la Harvard si Stanford si le-a „permis” mai ales prin munca si rezultate, el aratand ca la aceste doua mari universitati poti sa studiezi in functie de ceea ce ai in cap, nu de ceea ce ai in buzunar.

Vaccinul care protejeaza impotriva coronavirusurilor, inainte ca o pandemie sa fi inceput, tot mai aproape de a deveni disponibil

17:05, 06.05.2024 - Oamenii de știința au creat un vaccin care are capacitatea de a proteja impotriva unei game largi de coronavirusuri, inclusiv a unor varietați despre care nici macar nu se știe inca, relateaza The Guardian.Injecția experimentala, care a fost testata pe șoareci, marcheaza o schimbare de strategie catre…

Chipul unei femei care a trait acum 75.000 de ani, reconstituit. Noi descoperiri despre oamenii de Neanderthal

14:55, 02.05.2024 - Un grup de oameni de știința a reconstituit chipul unei femei neanderthaliene care a trait acum 75.000 de ani, relateaza BBC, care apreciaza ca este vorba de o realizare „remarcabila”.Reconstrucția a inceput de la ramașițele sfaramate ale craniului femeii, ale carui oase erau atat de moi in momentul…

Cine este tanarul olimpic la matematica ignorat de universitațile romanești

18:10, 17.04.2024 - Romania are un campion mondial și medaliat olimpic național la matematica, dar nicio universitate de la noi nu l-a invitat ca bursier. Este vorba despre tanarul David Anghel care a fost deja ofertat de universitați precum  Cambridge, Stanford și MIT.

Celebra cursa de canotaj intre universitațile Oxford și Cambridge renunța la tradiții din cauza nivelului mare de E. coli din Tamisa

13:46, 27.03.2024 - Atleții care participa la celebra cursa de canotaj dintre universitațile Oxford și Cambridge au fost avertizați sa nu sara in Tamisa la finalul intrecerii din cauza nivelurilor alarmante a bacteriilor E. coli din raul care traverseaza capitala britanica, relateaza Reuters.

Boala misterioasa fara leac care te face captiv in propriul tau corp. Aproape toți cei afectați sunt urmașii aceleiași persoane

07:05, 22.03.2024 - Neuroferitinopatia este o boala rara a creierului care ii face pe pacienți sa devina captivi in propriul lor corp și pare sa afecteze, in mare parte, doar urmașii unei singure familii, scrie BBC. Cercetatorii de la Universitatea din Cambridge testeaza acum daca un medicament care exista deja pe piața…

Alerta globala emisa de OMS: Boala papagalului se raspandește la om. Mai multe persoane, internate in spitalele din Europa

16:21, 08.03.2024 - Potrivit unui expert de la Universitatea din Milano, s-a observat o creștere a infecției provenite de la pasari in randul oamenilor intre 2023 și inceputul anului 2024.Punctul culminant a fost in lunile noiembrie și decembrie ale anului trecut. Psitacoza, numita și ornitoza sau boala papagalului este…


Ce parere ai despre aceasta stire?