Cătălin Scărlătescu recomandă o reţetă inedită de Tiramisu
Publicat:
Catalin Scarlatescu, unul dintre juratii de la MasterChef, propune tuturor celor care i-au urmarit cu atentie prestatia din timpul show-ului o reteta inedita Tiramisu.
Celebrul bucatar a inlocuit piscoturile cu pricomigdale si garanteaza ca rezultatul este unul extrem de delicios.
"Pentru aceasta reteta, eu inlocuiesc piscoturile cu pricomigdale, iar in cafea adaug Amaretto Disaronno. Pentru crema, folosesc 6 galbenusuri, care se bat cu 6 linguri de zahar tos pana cand se topeste zaharul. Apoi se adauga 300 g mascarpone. Pricomigdalele…
Citeste articolul mai departe pe click.ro…
Sursa articol: click.ro
Stiri pe aceeasi tema
Imagini noi cu Florin Dumitrescu, Catalin Scarlatescu și Sorin Bontea la „MasterChef”. Jurații au filmat deja pentru Pro TV
11:05, 07.05.2024 - Florin Dumitrescu, Catalin Scarlatescu și Sorin Bontea au filmat deja pentru „MasterChef”, dupa ce și-au anunțat revenirea la Pro TV. Cei trei jurați apar intr-un clip video, care ruleaza și pe micul ecran, invitandu-i pe doritori la castingul show-ului culinar. La jumatatea lunii aprilie s-a aflat…
Temperatura ideala la care se coace cozonacul, dezvaluita de marii bucatari. Pașii de urmat pentru un preparat pufos și frumos rumenit
12:05, 25.04.2024 - Ce trebuie sa știi despre temperatura ideala de coacere a cozonaculuiDincolo de ingredientele alese cu grija și tehnica de framantare, temperatura la care coaceți cozonacul este esențiala pentru succesul final al acestui desert. Iata cateva reguli de baza:- Cozonacul trebuie copt la o temperatura cuprinsa…
Temperatura ideala la care se coace cozonacul, dezvaluit de marii bucatari. Urmeaza pașii ca sa te bucuri de un preparat pufos și frumos rumenit
12:01, 25.04.2024 - Ce trebuie sa știi despre temperatura ideala de coacere a cozonaculuiDincolo de ingredientele alese cu grija și tehnica de framantare, temperatura la care coaceți cozonacul este esențiala pentru succesul final al acestui desert. Iata cateva reguli de baza:- Cozonacul trebuie copt la o temperatura cuprinsa…
Pentru cați bani s-ar fi intors Florin Dumitrescu, Catalin Scarlatescu și Sorin Bontea la Pro TV. Sumele uriașe pe care le-ar fi primit sa fie din nou jurați la Masterchef
15:26, 17.04.2024 - Vestea ca cei trei chefi celebri se reintorc la Pro Tv a bucurat pe toata lumea. Florin Dumitrescu, Catalin Scarlatescu și Sorin Bontea revin la emisiunea care i-a consacrat: MasterChef, spre deliciul fanilor care au fost dezamagiți atunci cand aceștia au intrerupt colaborarea cu Antena 1, pe motiv…
Mesajul lui Catalin Maruța pentru Bontea, Scarlatescu și Dumitrescu dupa ce s-a aflat ca revin la „MasterChef”: „Sa nu veniți cu mana goala”
14:26, 17.04.2024 - Catalin Maruța le-a lansat in direct la TV invitația lui Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Catalin Scarlatescu de a aparea in emisiunea lui de la Pro TV. Sunt acum colegi de trust, caci cei trei bucatari vor fi jurați la „MasterChef”, in sezonul 9. Ieri s-a aflat ca Sorin Bontea, Florin Dumitrescu…
Scarlatescu, Bontea și Dumitrescu revin la Pro TV! Chefii sunt ”la cuțite” cu Antena 1 cu care au ajuns la tribunal
12:50, 16.04.2024 - Catalin Scarlatescu, Sorin Bontea și Florin Dumitrescu au semnat cu Pro TV. Este postul unde cunoscuții bucatari de televiziune au cunoscut faima la scara larga ca jurați MasterChef (2012-2014). In prezet, chefii de televiziune sunt in proces cu Antena 1, post de unde au demisionat dupa noua ani de…
Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Catalin Scarlatescu, din nou jurați MasterChef, la PRO TV
12:05, 16.04.2024 - Au inspirat milioane de romani prin gastronomie, au daramat granițele bucatariei de acasa și, cu pasiune, au transformat fiecare farfurie intr-o adevarata opera de arta. Au aratat ca și cei pasionați pot deveni chefi in adevaratul sens al cuvantului. PRO TV anunța jurații sezonului 9 MasterChef.
Cum prepari celebrii mucenici muntenești? Rețeta delicioasa a lui Catalin Scarlatescu: aroma de care te vei indragosti
10:11, 27.02.2024 - Ingrediente mucenici muntenești a la chef ScarlatescuPentru aluatul de mucenici muntenești500 de grame de faina50 de grame de drojdie200 de ml de apa calduta100 ml de uleisarezahar vanilatPentru zeama mucenicilor2-3 litri de apa350 de grame de zahar800 de grame de nuca macinata1 lingurita de scortisoaracoaja…