Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Cascade spectaculoase din România. Locurile pe care trebuie să le vizitezi în weekend

Publicat:

Romania ascunde unele dintre cele mai spectaculoase minuni ale naturii. Printre locurie pe care trebuie sa le vizitezi se numara, fara doar și poate, cascada Bigar. Este de o frumusețe rara și a ajuns celebra in intreaga lume. Insa nu este singura! Iat cateva dintre cele mai spectaculoase cascade din Romania! Sunt destinația ideala pentru […] The post Cascade spectaculoase din Romania. Locurile pe care trebuie sa le vizitezi in weekend appeared first on IMPACT .

Citeste articolul mai departe pe playtech.ro…  

Sursa articol: playtech.ro


Stiri pe aceeasi tema

Aurora boreala, vizibila din Romania - Imagini spectaculoase dupa furtuna solara (FOTO)

00:06, 11.05.2024 - Furtuna solara in desfașurare a generat un fenomen rar vizibil și din Romania. Aurora boreala este vizila in aceasta noapte din mai multe zone din țara.Aurora boreala a fost semnalata din zone precum Iași, Buzau, Harghita, Bihor, Maramureș, Cluj și altele.

Anunț important al CFR! Locurile din Romania unde au fost anulate 14 trenuri in weekend-uri

09:15, 17.04.2024 - Reprezentanții CFR Calatori au facut un anunț important care ii vizeaza pe romanii care circula cu trenul. Conducerea companiei a anunțat ca vor fi anulate 14 trenuri in fiecare sfarșit de saptamana, incepand cu data de 27 aprilie 2024.

Pentru Andrei Vlad mancarea este cea mai importanta! Fotbalistul pune mare preț pe locurile in care iși petrece timpul! / PAPARAZZI

22:50, 05.04.2024 - Paparazzii celui mai tare site de știri mondene, Spynews.ro sunt mereu cu ochii pe vedetele din Romania și reușesc sa surprinda imagini interesante cu acestea. In materialul de mai jos, Andrei Vlad demonstreaza ca este atent cu dieta sa și a mers doar in locuri cu ștaif sa manance.

Se schimba ora in weekend. Dormim mai puțin, dar trecem la ora de vara

16:35, 29.03.2024 - Se schimba ora in weekend. Dormim mai puțin, dar trecem la ora de vara Se schimba ora in weekend. In noaptea de sambata, 30 martie, spre duminica, 31 martie, se schimba ora și Romania trece la ora de vara 2024. Concret, ceasul se da cu o ora inainte, iar ora 03:00 devine ora 04:00, scrie Time & Date.…

Prognoza meteo pentru weekend: am putea avea cea mai calda zi din martie, din ultimii 72 de ani

08:20, 29.03.2024 - Romania se pregatește sa incheie luna martie cu vreme de vara. Se anunța zile extrem de calde, cu temperaturi care ar putea atinge niveluri record pentru aceasta perioada a anului. Potrivit meteorologilor, se preconizeaza cel mai calduros weekend de martie din ultimii 72 de ani.

In acest weekend se va putea pedala pe pista de pe malul Begai, pana la Zrenjanin

09:56, 28.03.2024 - Cu ajutorul Consiliului Județean Timișoara, iubitorii mersului pe bicicleta pot pedala din nou spre Serbia, pe cea mai lunga pista din Romania. Veți putea pedala pe pista de biciclete construita de-a lungul canalului Bega intre Timișoara și Zrenjanin, pe la frontiera romano – sarba. In urma solicitarii…

Se construiesc doua drumuri montane spectaculoase in Romania. Cand vor fi gata 

15:10, 14.03.2024 - In urmatoarele zile, doua drumuri de munte care incep din orașul Uricani din Hunedoara, aflat in ținutul salbatic de la poalele munților Retezat și Valcan, vor intra in șantier. Peste 80 de milioane de lei vor costa lucrarile, potrivit evz.ro.  Citește și: Copii cu dizabilitați, inchiși in apartamente…

Un val de caldura neobișnuita lovește Romania in weekend. In ce zone se anunța lapovița

15:10, 23.02.2024 - Meteorologii au anunțat cum va fi vremea in weekend. Sfarșitul de saptamana vine cu o vreme neobișnuita, o creștere spectaculoasa a temperaturilor. Țara noastra va fi lovita de un val de aer cald și umed, provenind din regiunea mediteraneana și nordul Africii.


Ce parere ai despre aceasta stire?