Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Cartofii prăjiți, risc major de cancer. Cum trebuie gătiți

Publicat:

Alimentele bogate in amidon preparate la temperaturi foarte inalte precum cartofii prajiți intens, pot crește riscul de cancer in cazul persoanelor care le consuma in mod frecvent, potrivit unui studiu al  oamenilor de știința britanici.

Citeste articolul mai departe pe dcnews.ro…  

Sursa articol: dcnews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Cum face indragitul Barbosu’ cartofii prajiti. Secretul retetei, de asta ies crocanti si se fac mai repede: „Nu mai pot de pofta”

13:15, 26.04.2024 - Ovidiu din Bacau – sau Barbosu’, așa cum este cunoscut in mediul online – a dezvaluit cum prepara cartofi prajiți. Pentru a ieși crocanți, bucatarul recomanda ca in tigaie sa se puna foarte puțin ulei, atat cat sa acopere fin fundul vasului de bucatarie. Cum sa gatești cei mai savuroși cartofi. Ingredientele…

Cum sa prajiți corect cartofii: 5 greșeli pe care mulți oameni le fac

12:00, 18.04.2024 - Cartofii prajiți sunt una dintre mancarurile preferate de mulți romani. Cu toate acestea, acest fel de mancare nu este intotdeauna delicios. Cum sa prajiți corect cartofii? Cinci greșeli care nu trebuie facute Daca doriți ca familia dumneavoastra sa savureze cartofi prajiți cu adevarat delicioși, trebuie…

Analiza Claudiu Cazacu, XTB: Precedent in „uber-izarea prețurilor”. Cum pot cartofii prajiți sa influențeze valoarea acțiunilor

20:10, 30.03.2024 - Prețurile stabilite dinamic fac parte dintr-o strategie utilizata frecvent in industria aviatica, a hotelurilor sau in cazul aplicațiilor de tip „ridesharing”. Insa atunci cand un lanț de fast-food a adoptat metoda, publicul a descris mișcarea drept o incercare de a stimula prețul acțiunilor, arata…

Alimentele care nu ar trebui sa fie consumate dupa 60 de ani

15:50, 27.03.2024 -   Terapeuții din intreaga lume avertizeaza ca metabolismul incetinește odata cu trecerea anilor, astfel ca sistemul digestiv face fața mult mai greu digestiei și asimilarii alimentelor. Mai ales cele grele și nu foarte utile – alimentele de conveniența, alimentele grase și picante, fast-food-ul etc.…

Cartofii ”din aur”

07:15, 20.03.2024 - O femeie a provocat o adevarata revolta pe platforma sociala X (Twitter). Ea a publicat o poza cu porția minuscula de cartofi prajiți pe care a cumparat-o de pe o arena de hochei și pentru care a platit exagerat de mult. Canadianca Sara Jones a vrut sa vada un meci al echipei sale preferate, Vancouver…

Cum sa faci cartofi prajiti fara ulei. Secretul care ii face crocanti, de fapt

10:05, 28.02.2024 - Vrei sa pregatești cartofi prajiți, insa fara prea multe calorii? Iți recomandam sa ii prepari fara ulei de floarea-soarelui sau alt tip de ulei. Nu acest produs este secretul cartofilor pai crocanți, de fapt. Cartofi pai fara ulei. In ce sa-i gatești Cartofii prajiți fierbinți și crocanți sunt o gustare…

Greșeala pe care o fac aproape toți romanii. Cand trebuie pusa, de faps, sarea pe cartofii prajiți

18:55, 06.02.2024 - De-a lungul timpului au existat multe controverse privind aceasta practica. Numeroase gospodine și bucatari pasionați adauga sare pe cartofi in timpul procesului de prajire, insa specialiștii in gastronomie dezvaluie ca aceasta metoda nu este cea mai eficienta.Potrivit experților culinari, daca adaugam…

Alimentele care te pot imbolnavi de cancer. Medicii trag un semnal de alarma: „Toata lumea folosește”

15:30, 06.02.2024 - Medicii lanseaza un semnal de alarma cu privire la anumite alimente care pot fi asociate cu un risc crescut de cancer. Acest avertisment important vine in contextul unei creșteri alarmante a cazurilor in randul populației, evidențiind importanța conștientizarii și a unui stil de viața sanatos pentru…


Ce parere ai despre aceasta stire?