Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Carnavalul Florilor parchează-n Centru

Publicat:

A VIII-a editie a pentru Oradea si a 44-a pentru Debretin este evenimentul cel mai atractiv al acestei saptamani. Partenerii unguri au plusat. Nu patru, ci cinci care de flori vor defila in 21 august prin Oradea.

Citeste articolul mai departe pe bihon.ro…  

Sursa articol: bihon.ro


Stiri pe aceeasi tema

Fluidizarea traficului? Strada Lugojului intersecție cu Ștefan Zweig devine drum cu prioritate

15:01, 22.05.2024 - Comisia tehnica pe probleme de circulație și trafic rutier din Oradea, coordonata de viceprimarul Marcel Dragoș, s-a intrunit azi, 22 mai, pentru a analiza solicitarile care privesc restricționari ale traficului in municipiu.

In acest weekend la Oradea are loc cel mai mare eveniment sportiv dedicat persoanelor cu dizabilitați intelectuale din Romania

09:36, 17.05.2024 - Jocurile Naționale Special Olympics, cel mai mare eveniment sportiv incluziv pentru persoanele cu dizabilitați intelectuale din Romania, se vor desfașura anul acesta la Oradea, in perioada 17 – 19 mai.

Viktor Orban descaleca in Transilvania

19:26, 16.05.2024 - Premierul ungar Viktor Orban va vizita Transilvania la inceputul lunii iunie, luna alegerilor europarlamentare, transmite Maszol . Orban va sosi in Transilvania la inceputul lunii iunie, subliniind astfel parteneriatul strategic cu UDMR, a dezvaluit joi ministrul Janos Lazar. In cadrul unei conferințe…

Minunile SIS – 704 persoane și 42 de mașini gasite de Poliție in doar o saptamana

17:25, 17.03.2024 - In ultima saptamana, polițiștii romani și partenerii de pe teritoriul statelor membre Schengen au depistat 704 persoane, 42 de mașini și 44 de documente ce faceau obiectul unor semnalari introduse in Sistemul Informatic Schengen (SIS). Pe teritoriul țarii noastre au fost localizate 487 de persoane care…

Un nou centru comercial va aparea in vestul Capitalei. Investiția se ridica la 10 milioane de euro

23:20, 08.03.2024 - In vestul Capitalei, zona Militari-Chiajna, curand, va incepe construcția unui magazin urias. Proiectul aduce cu sine o veste buna pentru locuitorii din imprejurimi, oferind sute de noi locuri de munca.

Italia va gazdui principalul centru de control pentru constelatia de sateliti a UE, care va concura cu reteaua lui Elon Musk

15:00, 04.03.2024 - Un centru spatial din inima Italiei urmeaza sa gazduiasca principalul centru de control pentru IRIS2, constelatia de sateliti a Uniunii Europene, a anuntat luni ministrul Industriei din Italia, potrivit Reuters, citata de Agerpres.

Cum inainteaza lucrarile de modernizare a strazii Valea Seaca. Emil Boc: „Și in cartiere trebuie sa avem strazi moderne, nu doar in zona de centru”.

16:00, 26.02.2024 - Inainteaza lucrarile de modernizare a strazii Valea Seaca. Potrivit primarului Emil Boc, strada cu o lungime de peste 2 km va fi redata localnicilor in vara acestui an, dupa inchiderea șantierului.


Ce parere ai despre aceasta stire?