Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

CARNAGIU în Irak. Cel puţin 100 de oameni şi-au văzut sfârşitul în câteva clipe

Publicat:

Cel puțin 100 de oameni au murit, in urma unui atentat cu o mașina capcana, produs intr-o piața din orașul , din Irak. Explozia i-a luat prin surprindere pe localnicii care sarbatoreau sfarșitul lunii de post musulman Ramadan.

In urma deflagrației, mai multe case au fost distruse. Imediat dupa carnagiu, jihadiștii gruparii "" au revendicat atacul.

Teroriștii, care controleaza o mare parte din nordul și vestul Irakului, au precizat ca aceasta este o razbunare pentru faptul ca mai mulți musulmani suniți au fost uciși in orașul Hawija din nordul Irakului.  

Citeste articolul mai departe pe publika.md…  

Sursa articol: publika.md


Stiri pe aceeasi tema

Cel puțin doi morți și mulți raniți dupa un atac al Rusiei in orașul ucrainean Harkov

21:20, 25.05.2024 - Un atac al Rusiei asupra unui magazin de bricolaj aglomerat din orașul ucrainean Harkov a ucis sambata cel puțin doua persoane. Mai multe persoane sunt ranite. Un incendiu uriaș a izbucnit dupa atac, iar echipele de pompieri se lupta sa il stapaneasca, au declarat oficialii regionali, potrivit medaifax.

Gabriela Firea – primar general pentru București, orașul dorit de oameni

17:40, 18.05.2024 - București, 18 mai 2024: Senatorul Gabriela Firea, candidatul PSD la Primaria Generala a Bucureștiului și-a prezentat Programul de guvernare locala 2024 – 2028. Candidatul PSD iși propune sa continue proiectele incepute in mandatul anterior de primar general, aduce noi idei derivate din realitațile socio-economice…

VIDEO – Oameni striviți de o autostrada, in China: cel puțin 19 morți / 500 de salvatori intervin la fața locului

09:45, 01.05.2024 - Nouasprezece persoane si-au pierdut viata in urma surparii unei portiuni de autostrada in noaptea de marti spre miercuri in China, in provincia sudica Guangdong, a relatat televiziunea chineza CCTV, transmite AFP, relateaza Agerpres.

VIDEO/FOTO. Ministrul Grindeanu, la Rm. Sarat: ,,La sfarșitul acestui an, vom circula pe toți cei peste 82 de km ai Autostrazii Buzau- Focșani!”

15:25, 29.04.2024 - In urma cu puțin timp, ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu, și directorul general al Companiei Naționale pentru Administrarea Infrastructurii Rutiere, Cristian Pistol, alaturi de președintele PSD Buzau, senatorul Lucian Romașcanu, au incheiat o vizita de lucru pe șantierul A7, la Ramnicu Sarat.…

Cel putin 42 de oameni au murit in Kenya dupa ce un baraj de langa Nairobi s-a rupt

14:00, 29.04.2024 - Cel putin 42 de persoane au murit in Kenya, in urma ruperii unui baraj la nord de capitala Nairobi, anunta guvernatoarea locala, in timp ce in toata tara ploile diluviene cauzate de fenomenul climatic El Nino fac prapad, cu consecinte sangeroase, relateaza AFP, preluata de News.ro.

Incendiu dupa o explozie intr-un club de noapte dintr-o cladire cu 16 etaje din Istanbul. Cel puțin 15 oameni au murit

16:05, 02.04.2024 - Incendiul a izbucnit marți, 2 aprilie, in clubul aflat la baza unei cladiri de 16 etaje din cartierul Beșiktaș din Istanbul, autoritațile precizand ca este posibil ca focul sa fi pornit din cauza lucarilor de renovare, relateaza CNN Turk și publicația Daily Sabah.Cel puțin 15 persoane au murit și peste…

Lukasenko il contrazice pe Putin si anunta ca teroriștii care au comis masacrul de la Moscova au incercat mai intai sa intre in Belarus

17:25, 26.03.2024 - Presedintele belarus, Aleksandr Lukasenko, a dat asigurari marti ca autorii atentatului de la sala de concerte Crocus City Hall, de la Moscova, soldat cu 139 de morti, au incercat initial sa fuga in Belarus, relateaza AFP, citata de News.ro.

Carnagiu la un raliu, in Ungaria. Cel putin patru morti si mai multi raniti, dupa ce o mașina a ieșit in decor

18:01, 24.03.2024 - Patru oameni au murit si alti sapte au fost raniti duminica in Ungaria dupa ce un vehicul care participa la un raliu a iesit de pe traseu si a intrat in spectatori, au anuntat autoritatile, transmite AFP.Accidentul s-a produs intre orasele Labatlan si Bajot din regiunea Komarom Esztergom (nord).Motivele…


Ce parere ai despre aceasta stire?