Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Carmen Harra, previziuni despre cuplul momentului: Theo Rose și Anghel Damian!

Publicat:

, vedeta cunoscuta ca psiholog și terapeut in America, dar și una dintre cele mai cunoscute clarvazatoare de la noi din țara, a facut, de-a lungul timpului, predicții ce s-au adeverit. Cel mai mediatizat cuplu, in prezent, este cel format din și Anghel D ...

Citeste articolul mai departe pe ziarulatac.ro…  

Sursa articol: ziarulatac.ro


Stiri pe aceeasi tema

Theo Rose iși dorește sa devina mama pentru a doua oara! Artista și Anghel Damian sunt pregatiți pentru un nou pas important: „Am fost gravida și...”

14:25, 12.04.2024 - Theo Rose iși dorește sa devina mama pentru a doua oara! Artista și Anghel Damian sunt pregatiți pentru un nou pas important al relației lor. Iata ce marturisiri a facut cantareața cu privire la acest subiect!

Theo Rose a facut lumina! Artista a vorbit despre inceputul relației cu Anghel Damian. Cum s-au petrecut lucrurile, de fapt: „A zis ca el a plecat din relația...”

13:51, 12.04.2024 - Theo Rose a facut lumina! Artista a vorbit pentru prima data despre inceputul relației cu Anghel Damian. Fanii au fost foarte curioși sa afle totul, iar ea a a dat acum explicații despre acest aspect important din viața ei! Iata cum s-au petrecut lucrurile, de fapt!

Theo Rose, ceruta in casatorie! Ce i-a gravat Anghel Damian pe spatele inelului de logodna

08:35, 26.03.2024 - Theo Rose, ceruta in casatorie! Ce i-a gravat Anghel Damian pe spatele inelului de logodna Continue reading Theo Rose, ceruta in casatorie! Ce i-a gravat Anghel Damian pe spatele inelului de logodna at Tabu.

Cat de mare a crescut fiul cantareței Theo Rose și al lui Anghel Damian. Baiețelul artistei are 9 luni / FOTO

23:50, 20.03.2024 - Theo Rose se bucura zilnic de creșterea și educația micuțului Sasha Ioan. Fiul celebrei cantarețe are acum 9 luni, iar ea este foarte mandra de el. Iata cat de mare a crescut baiatul artistei și al lui Anghel Damian!

Theo Rose, despre saruturile cu Denis Hanganu in Clanul. Ce se intampla inaintea scenelor

13:41, 19.03.2024 - Theo Rose a facut primele declarații publice privind scenele sensibile pe care a trebuit sa le joace cu actorul Denis Hanganu in producția Clanul de la Pro TV. Iubita lui Anghel Damian a dezvaluit cum s-a simțit cand a trebuit sa se sarute sau sa joace secvențe de amor cu colegul sau in fața camerelor.…

Cuplul momentului in showbizul romanesc! Vedeta este intr-o noua relație, la 10 ani de la divorț

13:10, 29.02.2024 - A divorțat in anul 2013, dupa un deceniu jumatate de mariaj, in urma caruia s-a bucurat și de doi copii. Nimeni nu a crezut ca, mereu afișandu-se burlac, va mai regasi iubirea. Astazi insa, artistul o traiește intens. A recunoscut chiar el asta. Cand va fi totul dat pe fața, de fapt. Artistul care retraiește…

Cuplul momentului in showbizul romanesc. Prima apariție in public pentru cei doi FOTO

18:30, 25.02.2024 - O controversata influencerița din Romania a impartașit cu fanii sai primele imagini alaturi de noul sau iubit, semn ca traiește o noua poveste de dragoste. Dupa ce a surprins atenția publicului purtand o rochie de mireasa și anunțandu-și relația ei, acum a dezvaluit in premiera pe rețelele sociale identitatea…


Ce parere ai despre aceasta stire?