Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Carmen Harra dansează ca o tânără din șolduri, în colanți mulați | VIDEO. Divă cum nu e alta la 67 de ani

Publicat:

, celebra prezicatoare care a facut cariera in SUA, surprinde cu aparițiile in mediul online. Este incredibil cum poate sa arate la cei 67 de ani. Se pare ca viața pe meleagurile straine ii priește și nu se teme deloc sa apara la o varsta inaintata in ipostaze demne de o tanara in floarea varstei. VIDEO viral cu dans din șolduri.

Citeste articolul mai departe pe a1.ro…  

Sursa articol: a1.ro


Stiri pe aceeasi tema

Ilie Nastase canta și danseaza! Imagini de colecție din cariera de pop star a celui mai mare tenismen roman - VIDEO

14:20, 03.04.2024 - Videoclipul imbina imagini dintr-o celebra emisiune de divertisment din Franța, moderata de Michael Drucker, unde Nastase a cantat melodia live, cu imagini din filmul "NASTY", care il arata pe sportiv in ipostaza de barbat seducator, indragostit si admirat de femeile din toata lumea.Discul include si…

Ilie Nastase cana și danseaza! Imagini de colecție din cariera de pop star a celui mai mare tenismen roman - VIDEO

13:36, 03.04.2024 - Videoclipul imbina imagini dintr-o celebra emisiune de divertisment din Franța, moderata de Michael Drucker, unde Nastase a cantat melodia live, cu imagini din filmul "NASTY", care il arata pe sportiv in ipostaza de barbat seducator, indragostit si admirat de femeile din toata lumea.Discul include si…

Jennifer Lopez, in colanți și bustiera la 54 de ani. Artista arata impecabil, fanii au copleșit-o cu aprecierile

16:15, 28.03.2024 - A atras toate privirile asupra ei! La varsta de 54 de ani, Jennifer Lopez s-a afișat in colanți și bustiera in fața utilizatorilor online. S-a schimbat apoi in alte doua ținute. Celebritatea a aratat impecabil, fanii sai apreciindu-i la scurt timp aparițiile din mediul online. Imaginile vorbesc de la…

Rusia se va retrage din OSCE: Organizația este politizata și danseaza dupa cum canta Washingtonul

11:01, 14.02.2024 - Parlamentul Rusiei va supune votului pe 21 februarie suspendarea participarii tarii la Adunarea Parlamentara a OSCE, a anuntat marti presedintele Dumei (camera inferioara a legislativului rus), Viaceslav Volodin, relateaza Reuters, preluat de Agerpres.

Povestea impresionanta a unei moldovence, inginer minier cu renume in Romania: La 84 de ani muncește și danseaza tango

11:20, 11.02.2024 - Elvira Dumitrescu, o prezența remarcabila originara din Republica Moldova, a contribuit semnificativ la domeniul ingineriei și construcțiilor din Romania. Nascuta in satul Bulboaca, a devenit una dintre puținele femei inginer minier din Romania, lasandu-și amprenta asupra unor proiecte majore.

Actiune contracronometru a salvamontistilor pentru salvarea unei turiste. Tanara, „echipata” cu o poșeta și colanți pe munte.

14:01, 09.02.2024 - Unii turiști continua sa iși puna viața in pericol la munte unde pornesc in drumeții fara sa fie echipați corespunzator. O turista din Cehia s-a dus cu o poșeta și cu colanți pe varf de munte.


Ce parere ai despre aceasta stire?