Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Care sunt beneficiile uimitoare ale oxigenului hiperbaric

Publicat:
Care sunt beneficiile uimitoare ale oxigenului hiperbaric

In cautarea inovațiilor care pot revoluționa ingrijirea sanatații, oxigenul hiperbaric devine din ce in ce mai prețuit pentru potențialul sau extraordinar in imbunatațirea starii de sanatate și bunastarii generale.

Citeste articolul mai departe pe Antena3.ro…  

Sursa articol si foto: Antena3.ro


Stiri pe aceeasi tema

Leacul ascuns in urzici. Afecțiunile care pot fi tratate cu aceste plante

20:45, 22.04.2024 - Urzicile, un remediu sanatosEczemele de piele sunt printre cele mai comune probleme dermatologice, iar urzicile pot fi un remediu eficient in tratarea lor. Consumul de urzici sub forma de mancare sau aplicarea locala a acestora sub forma de crema poate ameliora simptomele eczemelor și poate contribui…

Cum a reușit o femeie sa nasca de doua ori in doar 22 de zile. Explicația este uimitoare: ”Am avut cea mai mare durere”

17:10, 12.04.2024 - O femeie a uluit lumea, dupa ce a reulit sa nasca de doua ori in doar 22 de zile! Femeia a devenit mama a doi copii, intre care exista aceasta diferența de varsta. Explicația ei este incredibila. Tanara de 22 de ani a trecut prin chinuri la care nu se aștepta.

Beneficiile uimitoare ale ciocolatei asupra sanatații

20:25, 06.04.2024 - Este logic ca prea multa ciocolata ar fi daunatoare pentru sanatate din cauza conținutului ridicat de grasimi și zahar din majoritatea produselor. Dar ce ar trebui sa facem din afirmațiile conform carora consumul de ciocolata este de fapt indicat?

Beneficiile uimitoare ale mararului: de la ameliorarea durerilor menstruale la scaderea colesterolului „rau”

18:30, 09.03.2024 - Originar din sud-vestul Asiei și din regiunea mediteraneana și cultivat pe scara larga in Asia, Africa, Europa și Statele Unite, mararul este cunoscut pentru gustul special pe care il da mancarii.

Locuri deosebite Cele mai uimitoare și periculoase cai ferate din lume

13:15, 22.02.2024 - Chiar daca frumusețea peisajelor pe care le strabat iți taie respirația, aceste trenuri iți cer nervi de oțel doar ca sa privești pe fereastra. The post Locuri deosebite Cele mai uimitoare și periculoase cai ferate din lume first appeared on Informatia Zilei .

Beneficiile uimitoare ale pastarnacului. Este bogat in antioxidanți și sarac in calorii

20:41, 14.02.2024 - Utilizata in diverse preparate, leguma este plina de nutrienți și este o sursa excelenta de vitamine. Pastarnacul este o „ruda” apropiata a morcovului și a patrunjelului, dar nu doar in ceea ce privește forma, ci și pentru profilul nutrițional foarte asemanator, conform Health.

Pentru Bulgaria și Romania beneficiile Schengen sunt supraevaluate (Euobserver)

15:31, 06.02.2024 - In decembrie, statele membre ale UE au ajuns la un acord prin care Bulgariei și Romaniei li se ofera un acces parțial la zona Schengen de libera circulație a organizației. Pe data de 31 martie, controlul la frontierele interne aeriene și maritime va fi desființat. Totuși, un acord care sa ofere deplasarea…

Patlagina și beneficiile sale uimitoare pentru sanatate

16:15, 01.02.2024 - O intalnim in locuri diverse, pe campuri, in paduri sau pe marginea drumurilor. Este considerata buruiana, insa patlagina este mai mult de atat. Este o planta cu calitați medicinale recunoscute mai ales in sustinerea aparatului respirator. Valorificata sub diverse preparate, precum siropurile si ceaiurile,…


Ce parere ai despre aceasta stire?