Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Cardul SIM: a venit timpul să renunţăm la această tehnologie?

Publicat:

Microcipurile cunoscute sub denumire de carduri SIM (subscriber identity modules - module de identitate a abonatului), necesare pentru conectarea intr-o retea telefonica, vor ajunge in curand la 25 de ani. In timp ce telefoanele mobile si tehnologia retelei au progresat in salturi, cardurile SIM au ramas la fel. Acestea sunt vulnerabile. S-a dezvaluit recent ca serviciile de informatii din SUA si au furat milioane de chei de securitate pentru carduri SIM, care le-ar fi permis sa supravegheze utilizatorii si sa intercepteze convorbirile acestora.

Citeste articolul mai departe pe scientia.ro…  

Sursa articol: scientia.ro


Stiri pe aceeasi tema

Sunete britanice pe Bega: petrecere in timpul zilei cu DJ Suv și K-Jah, in cadrul distracției pusa la cale de echipa anonimTM (foto)

15:00, 13.05.2024 - La sfarșitul saptamanii trecute, Timișoara a fost gazda unei petreceri inedite desfașurate pe vaporul Pelican pe Bega, evenimentul pus la cale de catre brandul de petrecri anonimTM avand oaspeți speciali din Marea Britanie. Invitații speciali DJ Suv și K-Jah au oferit publicului autohton o excursie…

VIDEO | Cunoscut prezentator, comportament ciudat in timpul unei emisiuni TV. Ce masuri a luat conducerea postului

17:36, 27.04.2024 - Rageh Omaar, un cunoscut prezentator TV din Marea Britanie s-a comportat ciudat in timpul unei emisiuni. El s-a balbait frecvent și s-a chinuit sa termine de citit buletinul de știri. Emisiunea live i-a ingrijorat pe fanii prezentatorului care au aflat ca Omaar a primit ingrijiri medicale, conform Mediafax.

Marea Britanie: cel mai mare pachet de ajutor militar pentru Ucraina 

13:55, 23.04.2024 - In timpul vizitei sale in Polonia, premierul britanic Rishi Sunak va anunța cel mai mare pachet de ajutor militar acordat Ucrainei. Despre aceasta se menționeaza in mesajul serviciului de presa al guvernului britanic, informeaza "Adevarul european". Dupa cum se indica in mesaj, se așteapta ca in timpul…

Joey Barton, vizitat de politie de patru ori in trei zile din cauza postarilor de pe Twitter: „Bun venit in Coreea de Nord”

16:40, 19.04.2024 - Fostul fotbalist Joey Barton a declarat ca a fost vizitat de poliție de patru ori in ultimele trei zile din cauza postarilor sale controversate de pe platforma X, fost Twitter. Barton acuza ca „Marea Britanie se transforma in Coreea de Nord” din cauza restricților la opinie. ...

Tablou de 2 milioane de euro, furat din Anglia in timpul pandemiei, descoperit in Romania

11:35, 19.04.2024 - Un tablou estimat la 2 milioane de euro, furat dintr-o galerie din Oxford, in 2020, a fost descoperit in Romania și a fost predat autoritaților din Marea Britanie, a anunțat vineri Poliția Romana.

Comentariu acid dinspre CFR Cluj dupa infrangerea cu FCSB: "A venit timpul ca ciobanul sa ia titlul"

15:30, 15.04.2024 - "Feroviarii" au digerat cu greu rezultatul negativ inregistrat pe teren propriu impotriva FCSB, care anuleaza, practic, șansele CFR la titlu in aces sezon, dar se consoleaza cu gandul ca l-au convins pe Dan Petrescu sa se &ici

WhatsApp a redus limita de folosire a aplicației la 13 ani: „Companiile de tehnologie pun profitul mai presus de protejarea copiilor”

16:40, 12.04.2024 - WhatsApp, aplicația Meta de social media, a scazut restricțiile limitei de varsta pentru folosirea aplicației de la 16 la 13 ani in Uniunea Europeana și Marea Britanie. Aceasta acțiune a starnit nemulțumirea militanților pentru siguranța copiilor, informeaza The Guardian, transmite digi24.ro.

Mesajul unei romance intoarsa in țara dupa 15 ani in Anglia: "Oameni rai, profitori și triști! Am fugit de dracu și am dat de ma-sa!"

17:40, 03.04.2024 - Dupa 15 ani de trait in Marea Britanie, o romanca a decis sa iși impartașeasca opinia despre viața in Romania pe "Grupul intorșilor acasa", o comunitate online dedicata romanilor din diaspora care au decis sa revina in țara. Femeia relateaza cat de greu ii este sa se adapteze la realitațile cotidiene…


Ce parere ai despre aceasta stire?