Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Cântăreaţa Sylvia, grav bolnavă. Medicii au trimis-o de urgenţă pe masa de operaţie

Publicat:

Sylvia trece printr-o perioada foarte dificila din viata ei, caci a aflat ca este bolnava din cauza supararilor pe care le-a avut în ultima vreme.

"Am fost la medic si voia sa ma trimita la operatie. Nu o sa mor din asta, însa nici nu-mi doresc sa ajung sa ma operez, de aceea o sa fac tot ce tine de mine pentru a avea cât mai multa grija de sanatatea mea." a spus artista, astazi, într-o emisiune TV, fara a dezvalui însa diagnosticul pus de medici.

"Am avut un gol imens în suflet, un gol care nu are nicio legatura cu divortul.…

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Operație de artroplastie totala inversata de umar, premiera realizata la spitalul din Targoviște

15:55, 19.04.2024 - La Spitalul Județean de Urgența din Targoviște a avut loc miercuri, 17 aprilie 2024, o premiera. Medicii au efectuat o intervenție chirurgicala ce a constat in artroplastie totala inversata de umar, de o complexitate ridicata.

Operație in premiera in Romania, la un copil de un an și patru luni

10:00, 12.03.2024 - Operație in premiera in Romania, la un copil de un an și patru luni. Medicii din cadrul Spitalului Rocordis Timișoara au reușit sa realizeze o ablație prin radiofrecvența unui copilaș de doar un an și patru luni. Intervenția reprezinta o premiera in Romania.

Un barbat ajuns la spital a aflat dupa operație ca medicii au greșit și i-au facut vasectomie in loc de colecistectomie

12:25, 04.03.2024 - Un barbat de 41 de ani, care spera ca in viitorul apropiat sa mai aiba impreuna cu soția sa inca un copil - o fetița - și-a vazut acest vis spulberat dupa ce medicii i-au greșit operația și in loc de colecistectomie i-au facut vasectomie.

Vești bune de la internaționalul conectat in spital la aparate » „Starea lui este stabila. Medicii sunt satisfacuți dupa operație”

15:16, 01.03.2024 - Kristoffer Olsson (28 de ani), mijlocașul lui Midtjylland, din prima liga daneza, se afla tot la terapie intensiva, insa evolueaza spre bine, dupa cum a scris Aftonbladet. „Joi am primit semnale pozitive dupa intervenția suferita la cap”, a declarat astazi antrenorul secund al lui Midtjylland, Arne…

Cazurile de gripa au limitat programul de vizite la spitalul din Barlad!

00:11, 22.02.2024 - COVID-19 NU.. GRIPA, DA! Situatia cazurilor de Covid-19 in spitalul barladean nu este una in crestere, nu sunt forme severe ale bolii. Medicii vorbesc despre forme usoare, care nu necesita internarea. Astfel, in Spitalul Municipal de Urgenta „Elena Beldiman”, in perioada 12-18 februarie, s-au internat…

Doi primari au dat in judecata propriile primarii pentru salarii mai mari: „Profesorii și medicii mananca cu doua guri și noi cu una?”

08:05, 15.02.2024 - Doi primari din județul Prahova s-au dat singuri in judecata suparați ca, in trecut, Guvernul le-a inghețat indemnizațiile. „Pai ce, profesorii și medicii mananca cu doua guri și noi doar cu una?”, se intreaba unul dintre ei. Așa ca, și-au chemat in instanța Unitațile Aministrativ Teritoriale, deci…

Diagnosticata cu o tumoare severa, o fetita de trei ani a fost salvata de medicii din Iasi dupa o operatie dificila

03:05, 07.02.2024 - Bucuria unei familii va sta de acum in ochii fetitei lor de doar trei ani. Micuta a primit o noua sansa la viata, dupa o interventie dificila, in care medicii din Iasi s-au luptat sa o scape de o tumoare severa. Articolul Diagnosticata cu o tumoare severa, o fetita de trei ani a fost salvata de medicii…


Ce parere ai despre aceasta stire?