Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Canotaj: România are ca obiectiv două medalii la Campionatele Mondiale de Juniori

Publicat:

Delegația Romaniei are ca obiectiv caștigarea a doua medalii la de Juniori care se desfașoara in orașul brazilian Rio de Janeiro in perioada 5-9 august 2015, potrivit unui comunicat remis AGERPRES.

La întrecere vor participa 563 de sportivi din 54 de țari.

Începând cu ziua de 6 august, canotorii români vor intra în concurs având ca obiectiv câștigarea a doua medalii și doua locuri IV-VI.

Iata probele în care vor concura joi sportivii români:

Dublu rame fara cârmaci masculin (13…

Citeste articolul mai departe pe agerpres.ro…  

Sursa articol: agerpres.ro


Stiri pe aceeasi tema

Dupa 8 medalii la Europenele de canotaj, delegația Romaniei a fost primita primita la Salonul Oficial de la Otopeni: „Vom munci mai mult pentru Jocurile Olimpice”

12:41, 29.04.2024 - Delegația Romaniei prezenta la Campionatul European de Canotaj s-a intors azi in țara, dupa competiția de la Szeged (Ungaria). Canotorii, staff-ul și președintele Federației, Elisabeta Lipa, au fost primiți in salonul oficial al aeroportului Otopeni. Ei s-au intors din Ungaria cu 8 medalii: patru de…

CANOTAJ Medalii de aur pentru Romania la Campionatele Europene de Canotaj din Szeged

20:05, 28.04.2024 - Delegația Romaniei la Campionatul European de Canotaj de la Szeged a obținut primele trei medalii. Canotorii romani au caștigat o medalie de aur, una de argint și una de bronz. Duminica, alte 8 echipaje evolueaza in finalele competiției. The post CANOTAJ Medalii de aur pentru Romania la Campionatele…

Canotorii suceveni au contribuit din plin la cele opt medalii cucerite de Romania la ...

18:20, 28.04.2024 - Romania a incheiat pe locul al doilea in clasamentul pe medalii la Campionatele Europene de Canotaj 2024, dupa Marea Britanie, dar inaintea Italiei, Norvegiei și Germaniei. Țara noastra a participat la competiții cu 13 echipaje compuse din 36 de sportivi și a caștigat 8 medalii, dintre care 4 de ...

Canotaj / Si baietii performeaza! Andrei Cornea si Marian Enache, cei mai buni la dublu vasle

16:15, 28.04.2024 - Romania a cucerit in premiera o medalie de aur in proba masculina de dublu vasle la Campionatele Europene de canotaj, duminica, la Szeged (Ungaria). Cei doi performeri sunt Andrei-Sebastian Cornea si Marian Enache! Romanii au fost cronometrati cu timpul de 06 min 44 sec 55/100, fiind urmati la distanta…

Succes rasunator pentru Romania! Doua medalii de aur la Campionatele Europene de canotaj

15:50, 28.04.2024 - Romania a obținut doua medalii de aur la Campionatele Europene de canotaj de la Szeged. Una dintre medalii a fost caștigata de echipajul de dublu vasle masculin, iar a doua de echipajul de dublu rame feminin.

Romania a caștigat doua medalii de aur la Europenele de Canotaj de la Szeged

15:25, 28.04.2024 - Romania a obținut, duminica, doua medalii de aur la Campionatele Europene de Canotaj de la Szeged. Una dintre medalii a fost caștigata de echipajul de dublu vasle masculin, iar a doua de echipajul de dublu rame feminin.

Romania a caștigat aurul la Europenele de canotaj, in proba feminina de dublu vasle, categorie ușoara

18:40, 27.04.2024 - Romania a cucerit medalia de aur in proba feminina de dublu vasle, categorie usoara, prin Gianina van Groningen si Ionela Cozmiuc, sambata, la Campionatele Europene de canotaj de la Szeged (Ungaria).

Previziune inainte de JO 2024 - Cate medalii va cuceri Romania la Paris

13:31, 17.04.2024 - Delegația Romaniei ar urma sa caștige zece medalii la Jocurile Olimpice de vara de la Paris (26 iulie - 11 august 2024), conform unui clasament virtual publicat miercuri de compania de cercetare Nielsen Gracenote, informeaza Reuters.


Ce parere ai despre aceasta stire?