Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Când va naște Roxana Vancea. Vedeta se pregătește să devină mamă: „Bagajele sunt făcute de o lună”

Publicat:

trece prin cele mai frumoase momente din viața sa. Vedeta se pregatește sa devina mamica pentru prima oara, iar emoțiile n-au reușit sa o copleșeasca in aceasta perioada. Iata ce spune despre ziua in care iși va ține fiul in brațe.

Citeste articolul mai departe pe a1.ro…  

Sursa articol: a1.ro


Stiri pe aceeasi tema

Star Matinal. Dezvaluirile șocante facute de Andreea Banica, dupa ce a fost amenințata și agresata de o vedeta internaționala: „Pe scena...” / VIDEO

10:01, 10.06.2024 - In exclusivitate pentru Star Matinal de la Antena Stars, Andreea Banica a facut dezvaluiri șocante, dupa ce a fost amenințata și agresata de o vedeta internaționala. Iata ce marturisiri a facut artista pentru emisiune!

Star Matinal. Cum se pregatește Laura Cosoi pentru venirea pe lume al celui de-al patrulea copil: "Vreau sa se simta foarte iubit bebelușul și dorit..." / VIDEO

10:35, 30.05.2024 - A inceput numaratoarea inversa pentru Laura Cosoi. Vedeta urmeaza sa devina mamica pentru a patra oara in scurt timp. Cum se pregatește pentru unul dintre cele mai importante momente din viața ei, intalnirea cu bebelușul.

Xtra Night Show. Unde planuiesc sa plece in vacanța Ronald Gavril, Anamaria Prodan și copiii. Vedeta a vorbit și despre ce pregatește pe plan profesional: "Imi doresc..." / VIDEO

22:51, 16.05.2024 - In cadrul interviului pe care l-a acordat pentru Xtra Night Show, Anamaria Prodan a dezvaluit ca planuiește sa ia o mica pauza de la viața profesionala și sa plece intr-o vacanța de cateva zile alaturi de familie.

Manchester City pregatește „bomba” din mercato » Tot mai aproape de super-vedeta lui Bayern Munchen

11:35, 12.04.2024 - Manchester City il vrea pe Jamal Musiala (21 de ani), mijlocașul ofensiv de la Bayern Munchen. Internaționalul german e unul dintre cei mai importanți oameni de la Bayern, fiind vedeta atacului, alaturi de Harry Kane. Musiala a atras atenția altor cluburi din Europa, iar printre ele se numara și Manchester…

Vacanța de vedeta. Ana Baniciu, ultima vacanța inainte de a naște. Cu temeri a avut artista: „M-a stresat...”

17:36, 06.04.2024 - Ana Baniciu se pregatește sa devina mama pentru prima data. Vedeta este pe ultima suta de metri cu sarcina, așa ca, impreuna cu soțul ei a decis sa plece in vacanța. Este ultima escapada dinainte ca familia sa se mareasca.

Bolnava de cancer in stadiul 4, actrița Shannen Doherty se pregatește de moarte și a inceput sa-și vanda bunurile

17:21, 03.04.2024 - Vedeta din „Beverly Hills 90210” Shannen Doherty are cancer in stadiul 4 și spune ca a inceput sa renunțe la bunurile materiale pentru a se putea concentra pe ceea ce conteaza cu adevarat in aceasta etapa.


Ce parere ai despre aceasta stire?