Când se pune carnea în ciorbă, de fapt! Puține gospodine știu acest detaliu
Publicat:Ciorba nu poate sa lipseasca de la masa romanilor, fiind parte esențiala din bucataria noastra. Chiar daca tu nu ești mare fan, cu siguranța cineva in familia ta este și din cand in cand trebuie sa includem in regimul alimentar și o ciorba buna. Cand are carne este și mai buna, dar este important sa știi cand s-o pui.
Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…
Sursa articol: spynews.ro
Stiri pe aceeasi tema
Obține gustul rețetelor tradiționale in bucatele pentru Paște, cu produsele din gama Hanul Boieresc, de la PENNY
11:16, 30.04.2024 - Bucuria meselor impreuna cu ce cei dragi va transforma orice sarbatoare intr-o petrecere de neuitat. Bucatele alese și gustul desavarșit al rețetelor tradiționale ne creeaza amintiri care ne vor urma toata viața, indiferent de locurile in care vom ajunge. Gustul mancarii de acasa este de neinlocuit…
Rețeta de icre de fasole. Un preparat de care puține gospodine au auzit
10:46, 14.03.2024 - Daca te-ai saturat de rețetele clasice de icre și vrei sa incerci ceva nou, atunci pregatește rețeta de icre de fasole. Este un preparat de care puține gospodine au auzit. Iata de ce ingrediente ai nevoie, dar și care este modul de preparare!
Alimentul care are mai puține grasimi decat carnea sau ouale. Mihaela Bilic il recomanda tuturor
21:10, 09.03.2024 - Mulți romani se confrunta cu dificultați cand vine vorba despre consumarea unei mese cu grasimi puține. Medicul nutriționist Mihaela Bilic a dezvaluit care este alimentul cu conținut de grasimi mai mic decat carnea sau ouale. Ce este recomandat sa mananci, de fapt, pentru a nu-ți pune in pericol sanatatea.…
Ciorba ruseasca ce pune capac mahmurelii. Cum se prepara celebra Solyanka: rețeta, pas cu pas
13:20, 21.02.2024 - Exista diverse teorii cu privire la originea numelui. La inceput, aceasta ciorba era denumita ”selyanka” și era tradusa sub denumirea de ”mancarea sateanului”. Mai tarziu, denumirea s-a schimbat in "solyanka", folosind cuvantul "sol" (sare) pentru a sublinia caracterul sarat al supei, potrivit Știri…
Cand se adauga carnea și legumele pentru cea mai gustoasa ciorba. Bunicile procedeaza așa de zeci de ani
13:20, 19.02.2024 - Ciorba este unul dintre cele mai iubite preparate, potritiv chiar și pentru cei mai pretențioși. Foarte mult conteaza, insa, ca acest fel de mancare sa fie pregatit ca la carte. Puține gospodine știu cand se adauga carnea și legumele, de fapt, astfel incat sa fie bine fierte. Iata cele mai bune sfaturi,…
Mancarea știuta de puține gospodine și ceruta insistent de turiștii care ajung in Ținutul Buzaului. „E senzaționala!” VIDEO
22:20, 18.02.2024 - Ciorba de babic incepe sa patrunda in meniul mai multor pensiuni din zona Vulcanilor Noroioși, ca raspuns la avalanșa de aprecieri venite de la turiști care au apucat sa o guste in gospodariile localnicilor. Savoarea unica a borșului este data de picantele cuburi din carne cu pasta de ardei.
Cand se pune carnea in ciorba, de fapt. Greșeala pe care multe gospodine o fac
08:00, 05.02.2024 - Acest fel de mancare se prepara rapid și necesita trei componente importante: apa sau alt lichid in care fierbem carnea și legumele, menite sa ofere un gust și o aroma aparte ciorbei noastre. Exista o problema cu care se confrunta multe gospodine, indeosebi cele care se afla la inceput: cand și cum…
Cel mai important lucru de care trebue sa ții cont pentru a prepara cea mai buna ciorba. Puține gospodine știu secretul
11:45, 04.02.2024 - Ciorba se numara printre preparatele de mancare preferate de romani. Chiar daca este acrite cu zeama de varza sau borș, acest fel de mancare este unul dintre cele mai iubite din tara noastra. Cu toate acestea, puține gospodine știu ca anumite cum trebuie sa prepare un astfel de preparat ca la carte,…