Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Campionul olimpic Paul Hamm, arestat pentru agresiune VIDEO

Publicat:

Potrivit politiei, Hamm a fost inculpat pentru agresiune si pentru alte doua delicte minore.Un sofer de taxi a depus plangere, sambata, afirmand ca a fost lovit cu picioarele de clientul sau, nemultumit de costul cursei. Barbatul a precizat ca Hamm a spart si un geam al taxiului., in varsta de 28 de ani, in prezent antrenor secund la Universitatea din Ohio, a fost pus in libertate dupa plata unei cautiuni. El va comparea in fata unui judecator, la 15 septembrie.

Citeste articolul mai departe pe realitatea.net…  

Sursa articol: realitatea.net


Stiri pe aceeasi tema

Campionul olimpic la saritura cu prajina Thiago Braz, interzis 16 luni pentru dopaj!

13:05, 29.05.2024 - Fostul campion olimpic brazilian la saritura cu prajina, Thiago Braz, a fost suspendat pentru 16 luni, dupa ce s-a constatat ca a incalcat reglementarile antidoping, a anunțat marți, intr-un comunicat, Unitatea de Integritate a Atletismului (AIU).

Campionul olimpic Ahmed Hafnaoui nu isi va apara titlul la Jocurile de la Paris

10:55, 08.05.2024 - Inotatorul tunisian Ahmed Hafnaoui, campionul olimpic en titre la 400 m liber, nu va participa la Jocurile de la Paris, a anuntat marti Africa Aquatics (AA), citata de Reuters, potrivit Agerpres.

Tadjikistanul a arestat noua suspecți in legatura cu atacul de la Moscova. Relatari despre „acte de agresiune” asupra imigranților din Asia Centrala

15:35, 29.03.2024 - Tadjikistanul a arestat in aceasta saptamana noua persoane suspectate ca au legatura cu atentatul comis vineri seara la sala de concerte de la periferia Moscovei, soldat cu cel putin 143 de morti, relateaza Reuters, citand o citand o sursa din domeniul securitatii.


Ce parere ai despre aceasta stire?