Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Campioana de la Medicină FOTO şi VIDEO

Publicat:

a mers la  atletism la 7 ani și nu pentru ca era atrasa de acest sport ci pentru ca doua dintre prietenele ei il practicau. A muncit mult pana sa se bucure de prima medalie de aur care a venit la varsta de 16 ani. Acum are 19 ani și 3 luni și are o dorința pe care vrea sa și-o implineasca.

"Imi doresc sa ajung la JO in 2024.Acum trebuie sa trag cat de tare pot sa reușesc sa sar baremul. La lungime am 4.16 sarit cel mai bine , ma bucur ca am reușit sa particip la doua concursuri internaționale, europene" – , campioana naționala de juniori la saritura in lungime.

Citeste articolul mai departe pe rtv.net…  

Sursa articol: rtv.net


Stiri pe aceeasi tema

Paula Paștiu campioana naționala universitara

21:31, 29.04.2024 - Lotul de judo de la CSM Olimpia Satu Mare, antrenat de Marian Halas a participat la sfarșitul saptamanii trecute la doua competiții importante. Bilanțul participarii satmarene: un titlu de campion, și alte cinci medalii. Sambata Paula Paștiu a participat la Campionatul Național Universitar unde s-a…

Rugby – juniori U 20. Echipa LPS Suceava este campioana naționala dupa un meci de senzație

10:06, 22.04.2024 - Echipa de rugby U 20 a Liceului cu Program Sportiv din Suceava a devenit la finele saptamanii trecute campioana naționala. Formația pregatita de Codrin Prorociuc și Mihai Coca a invins in finala competiției gruparea Rapid București cu scorul de 23-22. Pornita cu șansa a doua pe stadionul ”Arcul de Triumf”,…

SPORT SATMAREAN CSM Olimpia Satu mare, campioana naționala la spada

16:25, 05.04.2024 - Echipa de spada masculin a Clubului Sportiv Municipal Olimpia Satu Mare a cucerit titlul de campioana naționala, ... The post SPORT SATMAREAN CSM Olimpia Satu mare, campioana naționala la spada first appeared on Informatia Zilei .

Andreea Lupu, campioana nationala la sabie

13:20, 04.04.2024 - Scrimera Andreea Lupu (CS Dinamo Bucuresti) a castigat titlul de campioana nationala individuala la sabie, joi, dupa ce a invins-o e colega sa de club Maria Matei, cu 15-8, in finala competitiei gazduite de Sala "Ana Pascu" din Bucuresti.

A murit Ana Stark-Stanisel, tripla campioana mondiala cu nationala Romaniei de handbal

18:55, 26.03.2024 - Tripla campioana mondiala cu echipa nationala de handbal a Romaniei, Ana Stark-Stanisel a decedat la varsta de 89 de ani, a anuntat, marti, CS Rapid Bucuresti, club cu care a castigat in cariera sa Cupa Campionilor Europeni.

Handbal masculin. CSU Suceava are reprezentare foarte buna la nationala de juniori a Romaniei

14:00, 03.03.2024 - Echipa naționala de handbal Juniori a Romaniei, condusa de universitarul sucevean Vasile Boca și in care se regasesc numeroși jucatori de la CSU Suceava, și-a aflat adversarele de la Campionatul European U18 programat, in luna august, la Podgorica, in Muntenegru. „Tricolorii” au fost repartizați in…

Argint pentru Eduard Unguroaica, la saritura in lungime, in etapa a doua a Campionatului Național de Atletism

16:20, 25.02.2024 - Dupa o prima zi cu patru clasari pe podium pentru sportivii de la CSS ”Constantin Istrati” Campina , duminica, 25 februarie, Campionatul Național de Atletism in Sala pentru sportivi sub 16 și sub 18 ani, etapa a doua, a continuat, atleții campineni fiind inscriși in alte cateva probe.

Andreea Lungu, dubla campioana naționala la aruncarea discului și calificare la Cupa Europei, din Portugalia

17:35, 24.02.2024 - Andreea Lungu, antrenata de Mihaela Marin, a fost singura sportiva din Campina prezenta la finala Campionatului Național de Aruncari Lungi pentru seniori și tineret, care a avut loc sambata, 24 februarie, la București, pe stadionul ”Iolanda Balaș Soter”.


Ce parere ai despre aceasta stire?