Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

CAMPANIE EVZ. Etnobotanicele au produs mutaţii în rândul consumatorilor: "Dacă la heroină eşti conştient, la droguri legale eşti legumă"

Publicat:

Chiar daca magazinele de vise au fost inchise, "legalele" nu au disparut si sunt mai periculoase ca oricand. Livrate acasa, ca pizza, iau mintile mai rau ca heroina, iar din ghearele lor nu scapi nici cu metadona.

Citeste articolul mai departe pe evz.ro…  

Sursa articol: evz.ro


Stiri pe aceeasi tema

TEST INEDIT: Noua ipoteza plauzibila despre cauza morții lui Maradona. Stopul cardiac ar fi fost produs de droguri!

11:21, 02.05.2024 - Diego Armando Maradona, decedat pe 25 noiembrie 2020 la 60 de ani, ar fi facut infarct dupa ce ar fi luat o supradoza de cocaina. The Sun a dezvaluit ca procurorii din Argentina merg, mai nou, pe varianta ingerarii unei „substanțe toxice”. La trei ani și cinci luni de la decesul ce a cutremurat lumea…

O noua conferința pentru prevenirea consumului de droguri in randul adolescenților. Peste 2.000 de elevi clujeni au participat pana acum

16:00, 22.04.2024 - Municipiul Campia Turzii a gazduit, la sfarșitul saptamanii trecute, cea de-a șasea ediție a conferinței cu tema "PREVENIREA CONSUMULUI DE DROGURI IN RANDUL ADOLESCENȚILOR CLUJENI- ALEG".

Grup infractional organizat specializat pe droguri tari ca „heroina”, destructurat de oamenii legii din Timis

09:51, 17.04.2024 - Miercuri de dimineata, polițiștii Brigazii de Combatere a Criminalitații Organizate Timișoara, impreuna cu procurorii D.I.I.C.O.T. – Serviciul Teritorial Timișoara, pun in aplicare 9 mandate de percheziție domiciliara, in județul Timiș și municipiul București, intr-un dosar privind savarșirea infracțiunilor…

Campania #SpuneNU ajunge la Școala Gimnaziala George Calinescu din Onești pentru prevenirea consumului de droguri

07:51, 10.04.2024 - Ieri, in cadrul Școlii Gimnaziale George Calinescu din Onești, a avut loc o inițiativa cruciala in lupta impotriva consumului de droguri in randul tinerilor, o campanie denumita #SpuneNU. Aceasta campanie a implicat activitați interactive desfașurate pentru cei 213 de elevi din clasele VII-VIII. Prin…

Conferința de prevenire a consumului de droguri in randul elevilor, la Turda / Maria Forna: „Consumul de droguri curma destine și ucide vieți”

12:20, 16.03.2024 - Peste 600 de elevi, parinți și profesori din municipiul Turda au participat, vineri, la un eveniment la care au fost informați cu privire la pericolul reprezentat de consumul de substanțe psihoactive.

Acțiune de prevenire a consumului de droguri, in randul elevilor Colegiului Național „Vladimir Streinu” din Gaești

21:35, 13.02.2024 - Pe parcursul zilei de luni, 12 februarie, intr-un dialog deschis, polițiștii din cadrul Compartimentului de Analiza și Prevenire a Criminalitații au discutat cu elevii din clasa a IX-a de la Colegiul Național ”Vladimir Streinu” din orașul Gaești despre riscurile asociate consumului de substanțe interzise.…

Conferința de prevenire a consumului de droguri in randul elevilor, la Dej / Maria Forna, semnal de alarma: „Consumul acestor substanțe curma destine”

15:50, 09.02.2024 - Peste 400 de elevi, parinți și profesori din municipiul Dej au participat, vineri, la un eveniment la care au fost informați cu privire la pericolul reprezentat de consumul de substanțe psihoactive.

Alerta alimentara! Un produs alimentar din comerț conține o cantitate uriașa de droguri. A fost retras de pe piața

09:45, 07.02.2024 - Este alerta alimentara in Romania! In urma cu puțin timp, o descoperire alarmanta facuta de inspectorii sanitar-veterinari a condus la adoptarea unor masuri urgente in mai multe centre comerciale.


Ce parere ai despre aceasta stire?