Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Camilla Belle s-a îndrăgostit de un virgin

Publicat:

Dragostea ii zambeste din nou frumoasei . Despre actrita, cunoscuta din filme ca ?...

Citeste articolul mai departe pe antena3.ro…  

Sursa articol: antena3.ro


Stiri pe aceeasi tema

Cum a reușit o romanca sa il lase pe un italian fara 100.000 euro! Barbatul s-a indragostit de femeie, dar a platit scump: ”Am fost doar o victima”

13:10, 13.04.2024 - Un italian trage un semnal de alarma, dupa ce a ramas fara bani. O romanca ar fi reușit sa ii ia cei 100.000 euro pe care ii avea, dupa ce i-ar fi promis ca vor trai o frumoasa poveste de dragoste impreuna. Barbatul a ajuns la concluzia ca a fost doar o inscenare!

(VIDEO)Valcea: Dragostea de flori i-a costat cate o amenda de 500 de lei

12:55, 01.04.2024 - Pentru trei persoane dragostea de flori i-a costat cate o amenda de 500 de lei, dupa ce au fost prinsi de politistii locali valceni in timp ce le furau. Un echipaj al Poliției Locale Valcea l-a surprins pe S.F., de 52 de ani, din Paușești, in timp ce transfera un arbust din spatele blocului T1 de pe…

George Nicolescu a plecat spre ”Eternitate”! Legendarul solist orb: ”Dumnezeu m-a iubit mereu și de aceea nu ma plang de nimic!”

13:00, 26.03.2024 - George Nicolescu a plecat spre ”Eternitate”, cea cantata intr-una din melodiile sale știuta de generații, lansata fix in urma cu 50 de ani (”Eternitate, iubirea ta/ Noian de vise mareața stea/ Ce stralucește in infinit/ Fara sfarșit”). ”Singura lumina pe care o vad este cea a a credinței in Dumnezeu”,…

Leii intalnesc dragostea in ambalaj neobișnuit: Afla ce-ți prezic astrele

08:26, 05.03.2024 - Conjuncția Venus-Marte aduce o zi de marți plina de pasiune și dinamism pentru toate semnele zodiacale. In timp ce unele semne vor trebui sa echilibreze forțele contradictorii ale carierei și vieții personale, altele vor descoperi ca dragostea și armonia pot inflori in cele mai neașteptate locuri.

Nu uitați duminica de spectacolul de Dragobete de la Turda! Se celebreaza dragostea in stil romanesc!

12:21, 24.02.2024 - Casa de Cultura și Primaria Turda va invita duminica pe 25 februarie la un spectacol de Dragobete. Acesta va avea loc de la ora 18 la Fabrica de Teatru Turda sub denumirea „Cui nu-i place dragostea?”, intrarea fiind libera. Versuri, duete muzicale de dragoste, dar și obicei folcloric romanesc, dedicat…

Cum arata LX Xander, barbatul cu șase iubite. Iși mai cauta o partenera și susține ca e indragostit de toate

17:05, 19.02.2024 - LX Xanderi, un producator muzical britanic susține ca este indragostit de toate cele șase iubite pe care le are și acum iși mai dorește inca o partenera. Barbatul care are „șase femei pe care le numește iubite” sfideaza in mod regulat trollii care pretind ca relațiile lui ar fi, de fapt, false.


Ce parere ai despre aceasta stire?