Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Calculele din spatele deciziei lui Daniel Constantin. Miza ruperii ALDE / EXCLUSIV

Publicat:

Fuziunea dintre (PLR) și (PC) din iulie 2015 a fost facuta pe modelul celei dintre PNL și PDL, consfințita cu un an inainte tot prin congres. Cu alte cuvinte, liderii celor doua partide componente au devenit co-președinți cu drepturi egale ai noii formațiuni politice, astfel incat deciziile in interiorul ALDE […]

Citeste articolul mai departe pe ziuanews.ro…  

Sursa articol: ziuanews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Ce se ascunde in spatele deciziei Monicai Anghel de a pierde in greutate. Medicul i-a spus: „O sa vii la mine in fiecare an”

13:45, 22.05.2024 - Cantareața a dezvșluit ca a fost impulsionata sa faca aceasta transformare din cauza problemelor de sanatate. Mai exact, se pare ca aceasta a avut de-a face cu dureri la nivelul coloanei vertebrale, iar un medic i-a recomandat sa scape de kilogramele in exces. Acest sfat a fost punctul de cotitura care…

Regatul Unit il expulzeaza pe atasatul militar rus. Motivul din spatele deciziei și reacția Moscovei

17:01, 08.05.2024 - Regatul Unit a anuntat miercuri expulzarea atasatului militar al ambasadei Rusiei, retragerea statutului diplomatic al unor proprietati si limitarea duratei de valabilitate a vizelor acordate diplomatilor rusi, transmit agentiile Reuters si AFP, citate de Agerpres.

Demisie șoc la Antena 1! Pleaca in plina glorie, a dezvaluit motivul din spatele deciziei sale

10:35, 25.04.2024 - Demisie neașteptata la Antena 1. Una dintre cele mai cunoscurte prezentatoare TV a decis sa plece din echipa in care a petrecut o lunga perioada de timp, dupa ce ar fi fost deranjata de mai multe aspecte. Ce a impins-o sa iși dea demisia dupa patru ani de activitate. Prezentatoarea TV care pleaca de…

MOTIVUL DIN SPATELE DECIZIEI Refuzul lui Gigi Becali de a fi nașul la nunta lui Anamaria Prodan cu Ronald Gavril

13:50, 11.04.2024 - Aceasta decizie a confirmat ca relația lor s-a imbunatațit și ca au depașit divergențele din trecut. The post MOTIVUL DIN SPATELE DECIZIEI Refuzul lui Gigi Becali de a fi nașul la nunta lui Anamaria Prodan cu Ronald Gavril first appeared on Informatia Zilei .

PSG și Barcelona, boicot la interviurile de la finalul meciului - Motivul din spatele deciziei

09:00, 11.04.2024 - Paris Saint Germain și Barcelona au oferit un spectacol pe Parc des Princes (2-3) in prima manșa a sferturilor UEFA Champions League. Cele doua formații au refuzat totuși sa vina la interviurile de dupa finalul jocului, motivul fiind o gluma cu tenta rasista.

Vlad, tanarul care a parasit Danemarca pentru a trai in Cluj. De ce a renunțat la „cea mai fericita țara din lume” și care a fost „calculul” din spatele deciziei?

12:10, 17.03.2024 - Danemarca s-a clasat frecvent pe primul loc ca cea mai fericita și mai puțin corupta țara din lume. Vlad a decis sa renunțe la locuitul in Danemarca și a venit la Cluj-Napoca. Cum s-a ajuns la aceasta decizie?

Ce șanse are președintele Klaus Iohannis sa obțina șefia NATO? Calculele și strategia din spatele unei decizii „indraznețe"

15:46, 14.03.2024 - Comentatorii și analiștii politici consultați de ZIUA de CLUJ atrag atenția ca gestul lui Iohannis este unul indrazneț și matur, insa reprezinta și un mesaj pentru statele din vestul Europei și SUA.

Guvernul renegociaza in spatele ușilor inchise cu RMGC Dosarul Roșia Montana

08:45, 28.02.2024 - Guvernul renegociaza in spatele ușilor inchise cu compania Roșia Montana Gold Corporation. Acuzația vine de la Roxana Pencea Bradațan, coordonatoare de campanii la Declic, care comenteaza declarația facuta recent de ministrul de Finanțe. Marcel Boloș spune ca exista posibilitatea ca instanța de la…


Ce parere ai despre aceasta stire?