Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Cafeaua ar putea salva planeta! Cercetătorii australieni au găsit o utilizare uimitoare pentru zaț

Publicat:
Cafeaua ar putea salva planeta! Cercetătorii australieni au găsit o utilizare uimitoare pentru zaț

Cafeaua matinala ar putea ajuta planeta. Acesta este promisiunea facuta de o universitate australiana ai carei cercetatori au utilizat zatul de cafea intr-un material ce poate fi adaugat la beton pentru a il face sa devina mai rezistent si mai sustenabil, reducand potential si emisiile de gaze cu efect de sera, informeaza Reuters, scrie AGERPRES.

Citeste articolul mai departe pe stiripesurse.ro…  

Sursa articol si foto: stiripesurse.ro


Stiri pe aceeasi tema

Descoperire uimitoare! Gena vinovata pentru bolile inflamatorii intestinale grave

21:00, 06.06.2024 - Cercetatorii de la Institutul Francis Crick, University College și Imperial College London au facut o descoperire cruciala in lupta impotriva bolilor inflamatorii intestinale (BII) precum colita ulcerativa și boala Crohn.

Acesta este cel mai bun moment al zilei pentru a bea cafeaua. Cercetatorii au stabilit intervalul exact

16:55, 04.06.2024 - Consumul de cafea este un obicei raspandit la nivel global. Mulți dintre noi apreciem aceasta bautura atat pentru aroma ei distinctiva, cat și pentru efectele sale stimulante. Dar care este cel mai potrivit moment din zi pentru servirea cafelei? Iata ce au stabilit oamenii de știința. Cel mai bun moment…

Studiu: Vara lui 2023, cea mai fierbinte din ultimii 2.000 de ani

22:00, 14.05.2024 - Perioada iunie-august a anului 2023 fost cea mai calduroasa de la debutul inregistrarilor, din 1940 - un semn clar al schimbarilor climatice care alimenteaza noi fenomene extreme, informeaza Reuters si AFP, citate de Agerpres.Cercetatorii europeni au stabilit intr-un nou studiu ca vara trecuta, cand…

Ceva masiv se ascunde in sistemul nostru solar: cercetatorii au tot mai multe dovezi clare

02:35, 29.04.2024 - De-a lungul anilor, cercetatorii au cautat sa dezvaluie misterul unei planete ascunse la marginea exterioara a sistemului nostru solar. Studii recente arata ca aceasta planeta, numita Planeta 9, ar putea exista cu adevarat.

Trump și Orban vor sa faca alianța pentru a salva civilizația occidentala de „forțe sinistre”

13:41, 26.04.2024 - Donald Trump este gata sa reinnoiasca alianta conservatoare cu premierul nationalist al Ungariei, Viktor Orban, a transmis candidatul republican in alegerile prezidentiale din SUA printr-un mesaj video difuzat vineri, relateaza Reuters, potrivit Agerpres. 

Un studiu genetic dezvaluie originile preistorice etiopiene ale cafelei Arabica

01:02, 24.04.2024 - Oamenii de stiinta au descifrat genomul cafelei arabica ajungand pana la originile acesteia, o incrucisare naturala intre alte doua specii de cafea, produsa in urma cu intre 610.000 si un milion de ani, in padurile din Etiopia. Conform constatarilor, aceasta specie de cafea este mai veche decat specia…

Motivul pentru care BEI a modificat politicile pentru imprumuturile in proiecte cu utilizare duala și militar-civila

07:35, 14.04.2024 - Banca Europeana de Investitii (BEI) isi va relaxa regulile privind imprumuturile pentru proiecte cu utilizare duala, militar-civila, pentru a finanta mai multe investitii legate de aparare, transmite Reuters, potrivit news.ro.

ONU avertizeaza: „Mai avem la dispoziție doar doi ani pentru a ne salva planeta”

09:31, 11.04.2024 - Șeful agenției ONU pentru clima spune ca mai avem la dispoziție doar doi ani pentru a ne salva planeta. El face apel la guverne, bancile de dezvoltare și oamenii de afaceri sa redirecționeze sume uriașe acestui scop, transmite Reuters.


Ce parere ai despre aceasta stire?