Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Cadouri Bestseller de mărțișor pentru femeile speciale din viata ta

Publicat:

Pentru a impresiona femeile din viața ta in aceasta primavara, ar trebui sa nu uiți de marțișor Continue reading de marțișor pentru femeile speciale din viata ta at Tabu.

Citeste articolul mai departe pe tabu.ro…  

Sursa articol: tabu.ro


Stiri pe aceeasi tema

Ce se intampla cu Naomy, una dintre cele mai controversate apariții din showbiz: „Se lupta intre viața și moarte”

09:05, 17.04.2024 - Ce se intampla cu Naomy, una dintre cele mai controversate apariții din showbiz Continue reading Ce se intampla cu Naomy, una dintre cele mai controversate apariții din showbiz: „Se lupta intre viața și moarte” at Tabu.

Femei cu Povești. Povești cu Femei: inspirație și putere pentru femeile din Timișoara

19:21, 27.03.2024 - In luna dedicata Femeii, Timișoara se pregatește sa gazduiasca un eveniment care iși propune sa aduca in prim-plan poveștile de viața ale unor femei remarcabile. „Femei cu Povești. Povești cu Femei" este o ocazie unica de a celebra reușitele și inspirațiile din viața de zi cu zi a femeilor.

1 Martie 2024. Mesaje, urari și felicitari pentru toate femeile din viața ta

14:05, 29.02.2024 - Pe 1 martie, romanii celebreaza sarbatoarea Marțișorului. Am pregatit mai multe mesaje, urari și felicitari pentru a marca cum se cuvine prima zi de primavara. De 1 martie, spune „O primavara frumoasa” intr-un mod special.

Osteoporoza, „boala tacuta” ce afecteaza 22% dintre femeile peste 50 de ani. Dr. Anca Dragutescu, MedLife: un diagnostic pus precoce crește eficiența tratamentului, iar pacienții pot preveni fracturile dureroase, ce pot lasa sechele pe viața”

14:11, 22.02.2024 - Continue reading Osteoporoza, „boala tacuta” ce afecteaza 22% dintre femeile peste 50 de ani. Dr. Anca Dragutescu, MedLife: un diagnostic pus precoce crește eficiența tratamentului, iar pacienții pot preveni fracturile dureroase, ce pot lasa sechele pe viața” at Info real.

Cum gasim motivația sa facem sport intr-un stil de viața tot mai alert

10:00, 12.02.2024 - Intr-o lume in care femeile gestioneaza adesea mai multe roluri și responsabilitați, prioritizarea sportului poate fi uneori dificila. Cu toate acestea, beneficiile incluziunii exercițiilor regulate in rutina ta depașesc cu mult aspectul fizic. Fitness-ul este o unealta puternica pentru a-ți intari…

Eva Braun, amanta celebra și soție pentru ultimele 36 de ore din viața lui Hitler: „Era cea mai nefericita femeie!”

12:25, 06.02.2024 - „Femeile din Reich nu aveau voie sa se machieze, sa bea alcool si sa fumeze. Eva le facea pe toate. Era cea mai nefericita femeie pe care am intalnit-o vreodata”, scria Gertraud Weisker, verișoara amantei celebre a lui Adolf Hitler.


Ce parere ai despre aceasta stire?